Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, shanim novou spojku. Koukam i na zahranicni weby a ceny se mi tam zdaji o dost nizsi. Ale nevim, ktere stranky vybrat. Mate s tim nekdo zkusenost? Uz jste nekdo takhle neco objednaval a kde? Dekuji.

Odesláno

kolik najezdis ? ja na 106, co je v rodine jen jako druhy auto s najezdem do 5000km rocne kolem komina dal Starline za litr a zcela bez problemu k tomu prace na cca pul dne, u tohodle se da prevodovka sundat v jednom cloveku

ale jinak zkus napsat tady na klubu clenum Badisak nebo Godzila.01 a zeptat se na LUK nebo Valeo, jakou budou mit cenu

Odesláno

Já jsem kupoval na mojí 106 1.4 spojkovou sadu LUK, vyšla mě asi na 1.300,- Kč

Kupoval jsem to na autodily cardo, ale mají to i jinde stačí zadat do vyhledavače.

Na 106 je vše poměrně za hubičku, když si to člověk najde na netu, jinak

taky najezdím kolem 13tis./rok takže bych bral osvědčenou kvalitu LUK nebo Valeo,

protože jestli mám mít Starline za 1k nebo LUK za 1,3k... :-)

Odesláno

No tak ono taky Kelly ma vsade ve vetsich mestech kamenny pobocky se skladem a to stoji ty penize, je tam plno zamestnancu a drzet sklad taky neco stoji.

Cena je pak jasne 2-3x vyssi nez kdyz ti to nekdo preposle rovnou od dodavatele ;-)

Jinak v sade LUK bylo lozisko INA, asi si to ty vyrobci michaj navzajem :-)

[upravil dne 26/3/13 09:34 od J.R.]

Odesláno

To si děláte prdel:-( Já sem dělal spojku nedávno a na S16 sem ji sehnal za 4500,- komplet a to ještě se slevou (Lukas z německé výroby) :myslimA tady na tom ji mají za ani ne půlku, na druhou stranu tam mají popis, že se hodí na 1.1 i na 1.6, což mi připadá trošku divný...

Odesláno

JJ tak já taky kupoval díly draze v obchodě nebo přes někoho výhodněji, ale na těch e-shopech

mají ceny někde úplně jinde. To je jako s pneumatikama, dřív to taky každej kupoval v krámu

a teď jsou na penunetu apod. za pár kaček. Ale lidi někteří prostě přijsou do pneuservisu,

dají tam auto a ať jim to vymění - na těch se nejlíp vydělává, gumu jim dají za 2x tolik...

Jinak na 106 S16 koukám tam mají za 2tis. asi bude trochu větší o 1.1 tam nic nevidím,

nebo tedy vidím ale na Berlingo což je 2x tak velký auto, tak tam asi bude stejná ;-)

Odesláno

Asi bude záležet i na velikosti auta, ale hlavní bude asi to, jakou sílu musí ta spojka krotit a myslím, že spojka dimenzovaná na 1.1 Berlingo by asi na S16 moc nevydržela-pokud by na to Berlingo nebyla dalece předimenzovaná, o čemž docela pochybuju.:myslim

Odesláno

A proč ne? Zrovna do Berlinga mohli dávat jedu a tu samou od 1.1 po 1.8.

Už v 1.1 koukám je 200mm jako u S16 a je to ta samá, kdežto 106 1.4 má jen 180mm -

takovou malinkou, když mi přišla jsem se musel smát co to je za talířek :D

Ono totiž Berlingo i když je 1.1 už v základu bude vážit o dobrých 200kg víc a

už jen to je důvod více dimenzivat ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...