Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neštartuje...


kuko17

Recommended Posts

Ahiojte, mám problém s mojim P106 1.3. Nechce naštartovať. Občas odpáli alebo aj chytí a pak skape. Prvotné indície boli na relátko ktoré spúšťa pal.čerpadlo. Kúpil som druhé ale nepomohlo. (taká hnedá krabička pri RJ.)

Kde môže byť problém? zapalovanie? zlá kabeláž k relátku? ...

ďiky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlavně čerpadlo by jsi měl slyšet po otočení do 2. pozice, že natlakuje. Immobilizér samozřejmě blbnout může, odstavit se dá. Je docela zvláštní, že 1.3, což znamená S1, nemá klávesnici, ta immo v klíči mít nebude, to měli až tuším od 98.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud otočíš klíčkem několikrát rychle po sobě je normální, že jednou natlakuje a pak ne. Zkus to s delším časovým odstupem (třeba několik minut), ať můžeš vyloučit, nebo potvrdit, zda čerpadlo spíná pravidelně, nebo ne a pak hledat dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u moji stary to delalo neco podobnýho nekdy cerpadlo tlacilo nekdy ne a na konec to byl spatnej kontak pod ridici jednotkou v tim rele....stacilo s tim rele zamrnat a jela jak kuna potom stacilo projed nejakou vetsi diru aby se auto otraslo vice a dojel sem zamrnal sem s relatkem a jel sem dal...me pomohlo jenom prihnout a prostriknout kontakty .... ale ty tam mas novy rele tak bych s nim zkusil nejak zahejbat co to bude delat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čerpadlo ani čidlo otáček to nebude... dnes osm na privod k čerpadlu skúsil pripojiť žiarovku (či tam ide prud) a nič sa nedialo... pritom relátka spustilo. Asi bude niekde medzi relátkami a čerpadlom seknutý kábel.. ale kde??? :D nemá niekto schémy k 106 1.3?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Peta-k, kabely vedou u řidičovýho prahu pod kobercem, ale kabely od čerpadla, sou nad nádrží (pod podlahou pod zadníma sedačkama), a do svazku kterej jde vnitřkem auta se připojují naboku. Takže poškozenej drátek mezi čerpadlem a vstupem do auta (cca 1metr) bys našel jen zespoda. Jinak ten svazek, co jde pod kobercem vedle řidiče je docela prasárna, bo je tam asi milion drátů:D Když sme tam s kamošem hledali přívod k čerpadlo, tak sme na to měli zkoušečku s jehlou, ale stejně sme se na to nakonec vykašlali a natáhli sme radši nový kabely, protože je to na dlouho - pokud nemáš štěstí a netrefíš ho hned zezačátku.

[upravil dne 30/3/13 11:41 od odee]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...