Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dezinfekcia klimatizácie


lacek206

Recommended Posts

Zdravím Vás,

Zachvílu je čas na čisťenie a dezinfekciu klími v aute a preto sa Vás chcem spítať kto z Vás už použil na to prípravok CRC AIRCO CLEANER 400ml je to penový čisťič...ak ste to už používali tak aká je presná aplikácia na 206 a aká je skúsenosť s čisťením ? Vdaka.

http://www.google.sk/search?q=crc+airco+cleaner&hl=sk&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PtZNUdS2Bc-R7Abq6YGoBg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=797

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:o To vážne ? toto počujem prvý krát :mad: prečo potom sem tam keď som ju zapol počas zimy tak bežala v pohode...lebo viem že som ju zvykol pusťiť aj mimo sezóny tj. cez zimu aby nestálo toľko a aj režim AUTO ktorý je na odhmlievanie funguje len so zapnutou AC...a zahmlievať sa zvyknú okná keď je chladno vonku :myslim či nemám pravdu ? opravťe ma teda :roll
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak, klíma už funguje, chladivo doplnené s farbivom...ešťe dezinfekcia ma čaká, ktorý spôsob je najúčinejší na čisťenie od baktérií ? Ja mám ten CRC čisťič penový v spreji, ale neviem či je to dobrá volba :myslim čisťenie ozónom je čo ? Alebo aké iné čisťenie je ešťe možné okrem spreju ? Strojové čisťenie, alebo niečo také ? Dik za pomoc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

A zase to nechce chladiť sakra...chladí, len slabo ako kúrenie na studeno...ale teraz ho zopne kompresor, tak tam tlak ešťe bude...počujem sičanie ako keby z fukárov tu počuť, keď AC zapnem...čo to môže byť ? je tam aj farbivo, tak by sa to malo objaviť, no a čo býva najčastejšia závada, na ktorom diely klímy ??? Dik za pomoc !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co sa tyka cistenia vyparnika tak moc neodporucam striekat penu cez pusteny ventilator. Vacsinou sa potom stane ze ten sajrat zo spreju zatecie do elektroniky ovladania ventilatora a ventilator si robi co chce. Najlepsie je najst hadicku ktora odvadza kondenzat z vyparnika von z auta a nastriekat tu penu rovno cez tu hadicku na vyparnik. Tam je to spravne miesto ktore treba dezinfikovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...