Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odměny udělené vedením klubu před ukončením "vládnutí"


Pe.Tr

Recommended Posts

Vedení se shodlo na udělení mimořádné odměny :

členu MartinSk ve výši 2000 Kč za významný přínos členům a majitelům vozů Peugeot a to tím, že již několik let ověřuje historii vozů potenciálním kupcům i zhrzeným majitelům vozů Peugeot.

Myslíme si však, že by mělo být na samotných majitelích a potencionálních majitelů či \"kavek\" se s Martinem srovnat za zjištění těchto informací a kolikráte záchranou spousty peněz a kritických psycho stavu z špatné koupě.

V budoucnu bude Vlákno ohledně zjišťování vin pouze pro řádné členy a Martinovi z členských příspěvků bude takzvaně kapat. Na detailech je potřeba se ještě domluvit tak zatím postačí toto info.

Dále se Vedení tentokráte shodlo na neudělování odměn ve vlastních řadách.

[upravil dne 22/3/13 23:21 od Pe.Tr]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s Péťou - jestli je v plánu rozšiřovat členskou základnu, nesmíme dělat takovýhle věci za prachy ... naopak chceme-li získat nový lidi, tak cesta vede spíš cestou nabídnout jim toho spoustu free v rámci fóra a pak mezi těma lidma, co tu máme a maj toho spoustu free si obstarat základnu platících členů, kteří 1) chtějí podpořit bezvadně fungující klub 2) chtějí slevy u partnerů v e-shopu a na srazech ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neone, Péťo - když dáte něco zadara, tak sice ovečky lapnete, ale už z málokteré groš vyrazíte.

Klub má registrací hrubě přes 20 000, aktivně se na fóru pohybuje řekněme klem 2000 aktivních tváří a řádných???? V podstatě stále stejné numero oscilující mezi 400 - 500 lidiček (a to nás v poslední době celkem solidně podporují i bratia Slováci).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na 90% automobilek je tato informace zpoplatnena ruzne po webech od 400-900kc za vin, nevim proč by Peugeot mel byt výjimkou, navíc nezapomínejte ze pokud to martin delat nebude tak mate po novaccich , jde oto motivovat martina. leda udelat posli na klub 50 kc a martin ti na zaklade v.s. vin proklepne.

mimochodem když koupite auto napr u auto esa ci aaa, tak vam to daj na papir at tam zaznam nejaky je ci nikoliv a platite za to 3500!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clenove klubu to maj gratis, nechci nove cleny jen proto aby si zjistili info z vin a cau .treba se to udela jako kupon v eshopu na moznost overeni historie treba za pade, radum vyskoci 0,- neradum 50,- a podle prideleneho v.s. ktere dotycnej uvede v prispevku u vin to martin proklepne. Tyyyyjo to je naaaaapad :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediný transparentní způsob je přímá platba za službu a nejde o to, jestli je to 20,- 50,- nebo 300,-

Být nováčkem a někdo by mi řekl \"za ověření VIN 300,-\", rozmyslím se, jestli mi ta informace za tu cenu stojí nebo ne. Pokud ano, koupím si to. Pokud by mi někdo řekl \"abychom vám ověřili VIN, musíte se stát řádným členem klubu...\", nikdy bych do toho nešel. Chci službu a jsem ochoten za ní zaplatit, nechci ale kvůli tomu být členem nějakého (po čase kdejakého) klubu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom s těmi odměnami pozor, ať nenarazíte na finančním úřadě :) Každý příjem je třeba zdanit .. ;) Nehledě na to, že si moc nejsem jistý, jak se na to bude tvářit Peugeot CZ až zjistí, že si z toho Peugeot club udělal business.. ale tak to je už věcí vedení, jak si to ošetří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peugeot ČR toto uvítá jako omezení ad šmeliny s vrakama a tím i poškozování zákazníku Peugeot a tím i dobrého jména Peugeot ČR

ad finance , všechny přijmy i výdaje jsou evidovany, zpracovány učetním a v ramci přiznaní míří na finančák

pokud naražíš na martina a jeho přájem tak existuje hranice častky kdy nic danit nemusíš což tahle častka splnuje. v čr určo na svk to nebude omoc jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem koukal do vlákna o VIN a z 80% žádají členové s 1-18 příspěvky :D

ps: ten s tou mazdou 6 pobavil :D

OK406 - ty budeš mít hodně nudnej život, furt někoho podezírat a pak se vztekat a vztekat, jak je svět nespravedlivej :roker

Už vidím, až mě zase popadne rapl koupit nějakýho pežota, jak tam nacvakám 10 VINek (za 500 Kč s tím fakt problém nemam) a ty mě budeš podezírat ze šmeliny jako tady http://www.psp.cz/eknih/1946uns/stenprot/036schuz/s036004.htm ,protože nejsem řádný člen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...