Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s "Chránič prahu zavazadl. prostoru" - 308SW


IceBee

Recommended Posts

Ahoj, máte někdo zkušenosti(máte na autě) s tímto \"doplňkem\" - \"Chránič prahu zavazadlového prostoru\" - ref.: 9614 S5

Případně tady na 14-15 straně (Levá strana - dole)

http://peugeot.ecpaper.cz/osobni/308/308/Peugeot-308-prislusenstvi/

Zajímalo by mě, jestli je to jen nějaká průhledná folie a v případě, že je, je aspoň opravdu slušně odolná, nebo to stojí za prd a nemá smysl nad tím uvažovat? Díval jsem se, že cena je \"lidových\" 633Kč s DPH, tak proto by mě zajímalo, jestli se to vyplatí koupita opravdu to něco ochrání, nebo mávnout rukou a neřešit - nemá efekt.

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho \"nerezu\" mám trošku obavu, ty hlášky o kvalitním zpracování jsou sice pěkný, ale jak psal robozv, až to někde uvidím, pak kouknu a promyslím, mám obavu, že to nebude vypadat moc pěkně vzhledem k originální chromové části, co už je za hranou kufru. To je mi víc sympatická ta \"neviditelná\" folie. Asi ji zkusím. Sice 633Kč není málo a to za obyč folii už tuplem ne, ale když to něco ochrání, tak zase je to úsměvná cena. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec jsem si řekl, že při mé časové vytíženosti v práci bych sotva stihl někam zajít a hledat nějakou adekvátní náhradu, tak jsem \"věnoval\" Peugeotu 633Kč a objednal tu folii. Uvidím jaká bude. Na autě bude příští týden, tak dám vědět. ;)

Každopádně \"chuck11\" - děkuju za tip s tou reklamkou, to mě absolutně nenapadlo a možná toho využiju, kdyby ta aktuální se poničila, případně na jiná auta doma, moc dobrý nápad. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...

dnes odfotim a dam sem foto folie. Moj poznatok je taky ze je to dobra vec aj koli tomu ze v kufri vozim bike a kociarik ale strasne sa na tu foliu lepi prach a necistoty a je to dost vidiet. Inak ak to chcete netreba spekulovat s objednavanim cez net pretoze v kazdom meste je niekto kto lepi folie na okna a urcite ma aj priesvitnu foliu. Staci odmerat a zajst sa opytat:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...