Pe.Tr Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 parkujete? co za to hrozí ? odtah těžko pokuta ? kolik? jinak http://www.elpigas.cz/prestavba-lpg-cng/prestavba-lpg/myty-a-povery-o-lpg/konec-zakazu-vjezdu-do-podzemnich-garazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Parkuji jen když není jiná rozumná možnost. Zatím jsem problém neměl, ani v Praze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinorak Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 kamarád to řeší tak, že přepne auto na benzín a vjede tam prý to pak je jako kdyby si měl v autě jenom zavřenou tlakovou bombu já to za ty dva dny ještě neřešil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 parkuju bezne, nikdy zadny problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Taky nikdy problem,parkuju tam bezne....pri vetsim uniku nez 2l za minutu se uzavre ventil na nadrzi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinicman Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 By ma zaujímalo ako na to kto príde, keď na firemných nemáme nálepku LPG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 nejde o to prist na to, ale o to ked sa nieco stane, poziar, unik lpg do kanalizacie a nasledny vybuch, ... a nemusi byt povodca skazy Vase lpg tak poistovna a sudy to pekne skasiruju naplno... nezelam nikomu. ja osobne som zakaz vjazdu respektoval vzdy. [upravil dne 22/3/13 08:30 od Marcel00] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Cinicman: U nás je nálepka povinná, auto by bez ní nemělo projít revizí/STK. Myslím, že na Slovensku to bude velmi podobné... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinicman Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Čo všetko je u nás povinné a čo všetko by nemalo prejsť STK je druhá vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts