Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rádio


nome

Recommended Posts

Výstup na volantu lze rozchodit celkem snadno pomocí převodníku, který se zapojí mezi radio a výstup z ovládání. Tahle sranda stojí kolem 2.000,- Podporují to však pouze rádia jen od některých značek a to vždy jen vyšší třída. O podpoře externího displaye jsem zatím jen slyšel, ale nikdy v praxi neviděl. Myslím, že to asi nebude možné a pokud ano, tak to nebude rozhodně snadné a stejně to nebude podporovat všechny funkce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám originál Peugeot CDéčko i s ovládáním na volantě. Je to super, do toho běž.

Já znám kluky, co sehnali CDéčko i s výstupem na displej (jsou to ale Opeláci). Jeden můj známej ho koupil nový za asi 4.500,-, další má pifku taky na CD za 4.500,-, ale už jetý (1. je v Astře, 2. má být do Vectry). Údajně to mají kupovat někde v Pze. Zkus se podívat na www.opelrenbauclub.cz, snad tam objevíš cenné informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže tyhle typy rádií většinou nemají výstup na zesilovač. Měl jsem původně taky originál rádio a po výměně mi to nijak extra nevadí, že se mi údaje nezobrazují na displayi. Jestli Ti tedy jde jen o to, abys tam mohl strkat ty \"stříbrné placky\", tak bych se možná i poptal po originál rádiu z nějaké zbořené 307. Ale jestli od toho čekáš nějaké výrazné zlepšení kvality poslechu, tak to Tě asi zklamu. Mezi dobře nahranou kazetou a CD ne této aparatuře je rozdíl minimální. Rádio je celkem v pohodě, ale dgradují ho repro, které se montuje do 307, nehledě na to, že Peugeot má všeobecně problém s kvalitou dílenského zpracování a nechtěné rezonance se mi ozývali už při poloviční hlasitosti.

Destiny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za info,

Abych to trošku upřesnil, nejsem nějakej extra hifista, a většinou stejně poslouchám rádio, ale kvalitní signál není fšude :-). Výstup na zesilovač vlasně ani nepotřebuju, stejně budu měnit jenom seriovy repro za něco lepšího, ale na ovládání z volantu trvám, displej oželím. Apropo rezonance ve dveřích jsou opravdu docela brutalni, popmohlo vytlumeni ?? (tapaja??) . Před 307 sem měl R lagunu a tam ty rezonance byly o 2 řády nižší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: tomask

no ja se budu original radia s CD prehravacem + ovladani pod volante zbavovat, protoze do toho chci narvat neco co umi MP3....takze pokud by nekdo mel zajem, tak nabidnete cenu....na mail tomas@gymkh.cz nebo na 775 155 834

no zauvazuju pokud, by bylo za dobry prachy tak jo, zitra odjizdim na 3 tydny do zahranici pak se ozvu jestli este bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...