koblih69 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 to je spotřeba 0,33l / tis. to rozdhodně hulit nebude Citovat
Feedo Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Nikde žádnej kouř vidět není. Cejtit olejem po nastartování? No nevím, nejsem ji jistej. Koukal jsem, co mi tam servisák nalil a je tam Castrol Softec TXT 5W40. Koblih69: Nevím, kolik se tam leje oleje, ale tipl bych si, že 4litry určitě. To vychází na spotřebu cca 1litr/tis. Citovat
koblih69 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 V tvém příspěvku jsem četl, že máš měrku na MIN, tedy ti chybí 1l oleje. MIN neznamená, že je to prázdný, ale ze jsi na minimu které ten motor snese Citovat
Ducatista Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Kdybys měl v motoru jen litr oleje, to už bys podle mě nejezdil... Citovat
Feedo Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 Zatímco Léonard spí zimním spánkem, pustil jsem do kontroly zrcátka u řidiče, který mi lítá jak se mu zachce. I díky povzbuzení od petrb123 a návodu, kterej jsem našel na netu jsem se pustil do demontáže. A neopadlo to dobře. Všechno šlo hladce až do okamžiku, kdy jsem měl rozpojit konektory, abych je zkontroloval. K těma konektorům je tak mizernej přístup skrz malou díru a navíc držely jak helvetská víra, že se mi je nepodařilo rozpojit. Šťoural jsem tam, až se zrcátko občas samo od sebe začalo natačet Po skoro hodině páčení jsem to vzdal, trochu jsem tam stříknul spreje na kontakty a dal jsem se do smontování. Bohužel jeden šroub mi skočil přes závit a ať jsem dělal, co jsem dělal, už se mi ho nepovedlo úplně zašroubovat Ach jo. Měl jsem ještě ambice, že vyměním znak na kufru, ale po zk...ení šroubu na zrcátku a zakysnutí při vyšroubování jednoho šroubu ze zámku, na kterej jsem neměl správnej šroubovák, jsem toho raději nechal a vrátil do původního stavu. To bylo teda opravářský odpoledne Citovat
John Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Feedo : to se občas stává....ale znak na kufru je podle mě vpohodě.. taky ho budu měnit na jaře Citovat
Print Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ten zadni znak je vymenenej za 5minut pokud mas tapecirum vika kufru .. pokud ne tak to je hotovo za 3minuty takze se neni ceho bat :-) Citovat
razor Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 jojo, tenhle pocit znám neboj, mouchy se vychytají. Pokud nekoupíš auto od srdcaře jako je John, Jamall atd. (nebo já ) , pro které to auto je nebo bylo mazel a vše tam je vychytaný, tak s drbkama na vychytání musíš počítat A co já ? To mě teda zamrzelo, že mě nepočítáš mezi srdcaře Citovat
John Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 razor: myslím že do kategorie srdcařů spadáš taky Citovat
razor Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Škoda, že nemám větší rozpočet, to by to vypadalo hned jinak.. Takhle když musíš přemýšlet, jestli koupíš součástku, nebo jídlo, je to trochu problém Citovat
Mizlerek007 Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 jasněě... a já jsem snad vzduch kde si můžu stěžovat ? Citovat
Feedo Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Aktuálně: Před sezónou se dávají dohromady věci s elektrikou. 1. Elektrickej posuv spolujezdcova sedadla po sklopení je už funkční. Vadnej mikrospínač 2. V elektrickým posuvu řidičova sedadla po sklopení se hrabe už druhej servis. V prvním si nepežoťáckej autoelektrikář se zapojením sedačky neporadil. Druhej technik, kterej dělá peugeoty a citróny, prý zjistil, že sedačka je zapojená úplně jinak než je podle VIN v schématu. Kabely prý zapojil tak jak mají být, ale nepomohlo to. Povedlo se mu nastavit, aby sedačka jela po sklopení dopředu, ale už se nechtěla vrátit. Prej je to záhada, kterou konzultoval i s dalším známýma servisákama. 3. Po otočení klíčku v zapalování se sklíčko řidičova zrcátka natočí většinou do nějaké krajní polohy. Peugeoťáckej techník zjistil, že zrcátko bylo měněný, protože je z roku 2007. Jinak všechno prověřil a zdá se OK. To samé mi řekl i ten první autoelektrikář. Na ohnutý pin to nevypadá. Opět záhada. Že by špatný typ zrcátka? Volal do Peugeotu kvůli novém, ale prý ho nemají. NEMÁM RÁD ZÁHADY! Přemýšlím, jestli nemám koupit zrcátko třeba přes ebay, nebo se pokusit odpojit nastavování zrcátka podle paměti a nebo jestli s tím vším nezajít do autorizovanýho servisu, pokud se na to nepřijde. [upravil dne 8/4/14 14:31 od Feedo] Citovat
Feedo Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Halelujá! Zrcátko mi už zase běží podle paměti! Respektive je v klidu A kdo za to může? Prošoupanej kabel v podlaze Citovat
Feedo Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Aktuálně: Konečně v novém kabátě. S celolakem jsem docela spokojen, i když mouchy, nebo spíš mušky:D, by se našly. Při té příležitosti se vyměnil i znak na kufru. Nemáte někdo tip kde koupit NOVÁ loga pininfarina, emblémy, nápis peugeot+406, které lakýrník sundal a doporučil mi tam dát nové? Citovat
John Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Čucím,že jsi dával nový lak? jsi ho měl špatněj?nebo jaký byl důvod co si matně pamatuju tak jsi měl lak vpohodě dost. Jinak koukej nahodit fotky Citovat
Feedo Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 No měl už 11 let, spousta škrábanců, odřenin. Na první pohled možná nebylo nic vidět, ale všechny ty \"jizvy\" mě hrozně žraly :-) Chtělo to prostě vrátit mu původní šmrnc :-) Což se povedlo :-) Fotky nahodím, jen co tam dám ty loga. Asi to bude ještě zajímavý. I jetý stojí pěknou pálku. Co asi budou stát nový. Citovat
John Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Tak to jo,to chapu ja možná dám celolak,až bude coupe jen čistě na víkendy atd,bych pak jinak si šel asi sednout za vraždu kdybych viděl jak to někdo odřel atd.. Jinak ty znaky stojí mrdu... ale jedině v Pugu asi koupit a nebo na ebay atd. Citovat
Feedo Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Těd koukám do SB. Ten zadní nápis Peugeot a 406 je cenově ještě relativně v pohodě. Ale monogram na blatníku cca 2500,- Tak to je masakr. Co se týče celolaku. Vzhledem k tomu, že mám kupéčko jen na letní relaxační projížďky a v podstatě pořád čisté, musel jsem na nedokonalosti laku pořád myslet. Takže pro klid duše má novej kabát. Uvidíme, co na nástrahy provozu budou dělat moje nervy [upravil dne 21/5/14 20:21 od Feedo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.