Hans1 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Zdravím lidi, mám 406ku 1.9 td. Jel jsem stím včera z práce a za jizdy mi to chcíplo a rozvítila se mi ta oranžová kontrolka motoru, domu sem se doplazil že jsem řadil jen do 3ky a skubaloto a vůbec netáhlo, dusilo se to a šlo slyšet hodně jak píská turbo ale všechny hadice jsou od něj OK. nevíte někdo čím by to mohlo bejt? napadlo mě to turbo protože mi už delší dobu přišlo že je docela mrtví...poradí někdo ?.. díky:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans1 Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 ted jsem ho zkoušel nastartovat po včerejšku. Dlouho to trvalo než to blaflo a běží tak na 2-3 válce nereaguje to na plyn a kouří to jak stará AVIE ..tak nevím.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubo181 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 zeby turbo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans1 Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 zejtra mi bude jeden maník posílat turbo a čerpadlo tak snad to bude něco z toho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts