Jezkovi.voci Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Kemo, mám pro tebe vzkaz. Jelikož se jeden ježek z mojí kapoty už ukojil, tak odešel. Použil přípravek na wokna - Mr. Muscle, a šlo mu to mnohem líp než tvojí želví leštěnkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Díky za radu, medvědovi se z kapoty taky nechce zmizet - zkusím Mr. Muscela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 No doufám, že příště tu fixu necháte doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Já mám netopýrku stále na kapotě, upřímně ani nemám čas to leštit, každopádně díky za tip, po Praze na mě koukají docela divně :mrk:mrk:mrk:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ok ja jsem to rozleštil leštěnkou a je to pryč. Jinak na okna je ta tužka dobrá ale laku to moc dobře nedělá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Njn, poučení pro příště .....příště to natřeme latexem :aut:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 a jejej, hlavně aby to nedělali nějací sprejeři Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ježiši...to abych si postavil před auto nějakýho hlídače. Ještě toho trochu. :bojim :bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Náhodou mě se ty obrázky líbili :D:D:D:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Náhodou mě se ty obrázky líbili :D:D:D:super Jo obrázky byly pěkný až do chvíle kdy jsi je sundaval dolu. Příště budeš první který nějaký dostane na auto. :P:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 priste vezmu neco trvanlivejsiho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 me se ten obrazek libi a nechavam ho tam, jsou i porad na oknech, proc to sundavat, aspon je hned na nasich silnicich veseleji, a lidem se ot i dokonce libi, kdybyste videli ten uspech u zenskych :D:D:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 NETOPKA: Nevím, jestli koukají na tu Netopku, nebo na to, že má plavky (či spodní prádlo, nebo co to je...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 :D:D no nevím nevím, zda zrovna ten model by je zaujal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Původně zaslal: John Příště budeš první který nějaký dostane na auto. :P:P Jo tak to nevím jestli se mě budou ještě líbit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ale zase se lehce pozná, kdo patří do Peugeot Clubu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Původně zaslal: Vvitty priste vezmu neco trvanlivejsiho Třeba hřebík. 100ku, prosím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Třeba hřebík. 100ku, prosím Jo tak to by ani John nerozleštil.......:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D no nevím nevím, zda zrovna ten model by je zaujal Co Ty víš... lidé jsou různí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: Netopýrka :D:D no nevím nevím, zda zrovna ten model by je zaujal Co Ty víš... lidé jsou různí... ... i hřebíci ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts