Guest Lubk0 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 to jsem spatne precetl, to je pravda. nicmene i oprava je uz v tomto pripade investice a to ani neresim to, ze by mu to nemuselo projit technickou kvuli ostre hrane na vozidle Ja som za opravu \"samo domo\" takze ziadne ostre hrany by sa nekonali ... Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Ivkopivko = stále viac príspevok k téme, ako tvoj ... komentoval som tvoje príspevky, k téme už bolo asi všetko dôležité povedané Super, komentoval si moj prispevok, ze odpovedam na nieco ine, ako sa dotazatel témy pýta ... To teda asi podla teba neni v poriadku. Zato ze ty reagujes UPLNE OFF TOPIC, tj na mna, to uz je v poriadku ? Ak mas nejaky takyto offtopic problem, da sa to riesit aj SZ. Ale to by sme si asi nemohli precitat tvoj \"prejav záhoráčtiny\" ... Odpovedal som, lebo som bol z tých tvojich príspevkov nešťastný a posledné čo ma trápilo bolo, kde ti to napíšem, či sem alebo do SZ. Môj posledný príspevok smerom k tebe, lebo už sú to len také zbytočné plky, na tom sa zhodneme. Je mi ľúto, že si to tak negatívne pojal. Užívaj slnka [upravil dne 20/3/13 13:03 od Ivkopivko12tka] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Tak vidíš, ako si sa ty potreboval vyjadriť off topic, tak som sa vyjadril aj ja. S tým rozdielom, ze ty si ten offtopic kritizoval, hoc ty si urobil to iste a uplen mimo Citovat
mmmb Odesláno 21. březen 2013 Autor Odesláno 21. březen 2013 novinky: protokol mám vypsaný podepsaný, tak teď co dál? jsem u alianz a ta nabízí přímoulikvidaci - co to je? Mám s tím papírem jít na ČSOB? jaký postup? Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 To nám u ČP nabízeli taky že v pojistce máme i to, že když způsobí škodu jiný tak moje pojišťovna to semnou vyřídí a z druhé pojišťovny si to potom dostane, nicméně nevyužil jsem to a vše vyřídil s pojišťovnou viníka, takže zajdi na pojišťovnu viníka (ČSOB) a nahlaš pojistnou událost....kdyby se ti potom nezdála cena na kterou ti to spočítali, nech si to překontrolovat Citovat
skuci Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 postup zkus teď a když nebudeš spokojenej tak to zkus tak je poněkud smolný a Allianz by na něj mohla hodit bobek... seš jeden z mála lidí, co má něco zaplacenýho v pojistce a stejně jde a má s tim starosti to hlásit u viníka a čekat na peníze a dohadovat se s nima... trošičku nechápu, ale tak to bude asi pracovní deformací... když si něco platim tak to kurva využiju oni se taky nepřetrhnou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.