Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

nabourané auto před barákem - cena opravy?

Recommended Posts

Odesláno
to jsem spatne precetl, to je pravda.

nicmene i oprava je uz v tomto pripade investice :D

a to ani neresim to, ze by mu to nemuselo projit technickou kvuli ostre hrane na vozidle :)

Ja som za opravu \"samo domo\" takze ziadne ostre hrany by sa nekonali :) ...

Odesláno
Ivkopivko = stále viac príspevok k téme, ako tvoj ... :papa

komentoval som tvoje príspevky, k téme už bolo asi všetko dôležité povedané :papa

Super, komentoval si moj prispevok, ze odpovedam na nieco ine, ako sa dotazatel témy pýta ... To teda asi podla teba neni v poriadku.

Zato ze ty reagujes UPLNE OFF TOPIC, tj na mna, to uz je v poriadku ? Ak mas nejaky takyto offtopic problem, da sa to riesit aj SZ. Ale to by sme si asi nemohli precitat tvoj \"prejav záhoráčtiny\" ...

Odpovedal som, lebo som bol z tých tvojich príspevkov nešťastný a posledné čo ma trápilo bolo, kde ti to napíšem, či sem alebo do SZ. Môj posledný príspevok smerom k tebe, lebo už sú to len také zbytočné plky, na tom sa zhodneme. Je mi ľúto, že si to tak negatívne pojal.

Užívaj slnka :super

[upravil dne 20/3/13 13:03 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

Tak vidíš, ako si sa ty potreboval vyjadriť off topic, tak som sa vyjadril aj ja. S tým rozdielom, ze ty si ten offtopic kritizoval, hoc ty si urobil to iste a uplen mimo :)

Odesláno

novinky: protokol mám vypsaný podepsaný, tak teď co dál?

jsem u alianz a ta nabízí přímoulikvidaci - co to je?

Mám s tím papírem jít na ČSOB?

jaký postup?

Odesláno

To nám u ČP nabízeli taky že v pojistce máme i to, že když způsobí škodu jiný tak moje pojišťovna to semnou vyřídí a z druhé pojišťovny si to potom dostane, nicméně nevyužil jsem to a vše vyřídil s pojišťovnou viníka, takže zajdi na pojišťovnu viníka (ČSOB) a nahlaš pojistnou událost....kdyby se ti potom nezdála cena na kterou ti to spočítali, nech si to překontrolovat

Odesláno

postup zkus teď a když nebudeš spokojenej tak to zkus tak je poněkud smolný a Allianz by na něj mohla hodit bobek...

seš jeden z mála lidí, co má něco zaplacenýho v pojistce a stejně jde a má s tim starosti to hlásit u viníka a čekat na peníze a dohadovat se s nima... trošičku nechápu, ale tak to bude asi pracovní deformací... když si něco platim tak to kurva využiju :) oni se taky nepřetrhnou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...