cipokmas Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ahoj, prestala mi svitit kontrolka diagnostiky a nejde nastartovat, teda presněji pred třema dny to problikavalo ale na třeti otočeni kličkem šlo nastartovat ale dneska už nesviti vubec jen problikla jak sem hybal svazkem od řidici jednotky... nevi nekdo?? neprojevilo se nekomu, děkuju moc za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kléma Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Ahoj. Zkus takové to černé relé , jde do něj konektor co musíč odjistit červenou záklapkou. Já ho má na ulysse v levo na blatníku vedle řídící jednotky. Taky mi problikávala kontrolaka motoru tak jsem to rozpojil- prostříkl a od té doby v pohodě. kléma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 zkus zkouknout pojistky co máš v interiéru.. mě taky nesvítila a byl problém v tom, že jsem měl u vnitřního osvětlení zkrat.. a vnitřní osvětlení má sdruženou pojistku s autodiagnostikou motoru.. respektive aspoň 406ka to tak má.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipokmas Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Diky za rady, mam zpraveno . Bylo to rele u řidici jednotky na pravem blatniku, uplně vyhřáte. a navic jeste byl zoxodovaný kontak pod krabičkou s relatky v komunikaci s imobilizerem. Neni divu po 500tis km :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts