Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peťanova 407ka od Pechyho


dolly1010

Recommended Posts

Achjo :(

No, psal jsem tady třem členům z inzerce. Myslím, že jeden by nesehnal setrvák a druhej už ani nevím... V servise by si účtovali 18k za sadu. Budu žít s tím, že jsem koupil dobrou sadu a že je kvalitnější :D Nechte mě v tom žít :mad::D

PS.: Jakých členů? Já jen pro info. Klidně SZ ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Čavec,

je pravda, že jsem 407ku prodal - http://www.aaaauto.cz/cz/peugeot-407/car.html?id=19185937&make=92&model=1251 . Asi jedinej důvod byli peníze. Vyměnil jsem spojku + nějaký drobnosti, udělala se na tom technická. Na zimu bych musel kupovat 16\' zimáky a najaře 17\' letňáky. K tomu by to chtělo vyměnit přední kotouče (desky dodal Pechy k autu). Takže bych to moc neutáhnul... Auto jako takový jezdilo a vypadalo parádně. Ale na ty moje couračky asi zbytečnej luxus. Akorát mi trochu vadilo, že auto je moc nízký.

Nakonec padlo rozhodnutí, že auto prodám. Zavolali mi z AutoESA a AAAauto, tak jsem jim ho prodal do AAA. Doufám, že mi nezavolaj, že na autu našli nějakou skrytou vadu, nebo tak něco. Když to přebírali, tak vše fungovalo.

Momentálně mám svojí starou 306ku (která má upadlej vejfuk, ale už se na tom pracuje :D ), se kterou ještě budu asi chvíli jezdit...akorát zadní náprava už není úplně OK.

Doufám, že jsem tu někoho nazklamal :mad::papa

[upravil dne 31.8. 13 17:38 od dolly1010]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To musíš vědět hlavně ty... pokud jezdíš couračky a do kapsy hluboko můžeš koupit sadu jetých z. pneu a když nebudou prachy dojezdíš je v létě. Kotouče i s deskama jsem kupoval za 2500,- takže samotný budou tak za 1800,- každopádně už je to pryč, takže není co řešit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, nějak by se to asi poddalo, ale jde o to, že taky momentálně potřebuju peníze. Navíc sem-tam vozím nějaký nářadí, takže jsem asi i zvolil špatnej druh auta. V 306ce jsem to mrsknul na sedačky, ve 407če jsem vozil v kufru deku :D A když si vzpomenu, kolikrát jsem v zimě dřel spodkem 306ky o zem, tak u 407ky to nechci domejšlet :)

Doufám, že bude dobře sloužit nkomu jinýmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...