Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak tohle si s laskou necham ujit, jeste me tam nejaky osmnactilety nadrzeny debil ve vytunene felicii sestreli a ja budu v prdeli....

Odesláno

\"Vzhledem k tomu, že se jedná o jízdy v sériových vozech nedoporučujeme pokoušet se závodit a trhat rychlostní rekordy...\"

Nejak mi to postráda zmysel... ísť na \"závodný okruh\" a nezávodiť... :myslim;)

Odesláno

Netřeba se obávat. V Brně na DOD vylítnou machýrci v první zatáčce do štěrku nebo jim ujede prdel a pak jedou zbytek jak beránci. Ti odhodlanější pak někde stojí s uvařeným/zadřeným motorem :papa

Odesláno
Nevim, proč by tě měl někdo sestřelovat, ale OK.

presne kvuli tomu co pise nademnou Fusion. Takovych idiotu, co si to chtej vyzkouset a ukazat svoji holce jak to maj v ruce a ujede jim to, jsem uz videl dost. Zkousel jsem to i na motorce na Sosnove a asi nikdy vice....

Odesláno

Na druhou stranu, na to, že tam v podstatě může každej jet jak chce, bez nějakýho školení a místama 200km/h, je to kulturnější zážitek, než normální jízda na silnici.

Odesláno

me to obcas prijde, ze nekterym jedincum se tam totalne zatmi pred ocima a prestanou pouzivat zrcatka uplne :D

a pak ta cesta domu, kazdej namachrovanej, jak to tam daval, tak to zkusi i na silnici :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...