Salam Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Ahoj. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde sehnat náhrádní díly na vstřikovač Bosch. Potřebuji jen klobouček co je u trysky a O kroužek co je za těsněním. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 kup celej,z jakýho to je auta a motorizace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salam Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Pug 106 1,4 xsi 69kw KZF. Nový stojí asi 3tis.. Ventily jsou funkční jen ty kloboučky mají popraskany. Nechce se mi vyhazovat tolik peněz, když potřebuji jen to. Ještě mi chybí jedna ta \"plastová\" podložka. Kdyby někdo měl odkoupím Díky [upravil dne 17/3/13 16:09 od Salam] [upravil dne 17/3/13 16:16 od Salam] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 to všechny vstřiky ti někdo nechá třeba 4ks za 500.asi ti to nikdo oddělávat nebude.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Okroužek se nechá v pohodě koupit, ale ten plast nevím nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salam Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Taky se právě bojím, tak kdyby někdo měl vstřiky koupím je. Potřebuji 3ks u jednoho je to v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odee Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Zkus www.jetservis.cz, dělají i repase vstřikovačů, takže by měli mít i přístup k náhradním dílům, už sem s nima několikrát spolupracoval a můžu doporučit:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salam Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Na tuto stránku jsem narazil včerá odpo, hned sem posílal maila. Dnes odepsali a díly mají na skladě. Kloboučky i podložku. Díky bohu aspoň trochu pokročím.. Každopádně díky za tipy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts