Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

listy


lud3k

Recommended Posts

Cau. Chci se zeptat koupil jsem pritelkyni PEUGEOT NEW MODEL

ma nejake kosmeticke vady. ale o co me jde jsou listy na pzadnim narazniku jsou púoskrabane:( nevite nekdo jak se to da spravit? nebo zatmelit a striknout cernou matnou? To by asi nevipadalo pekne ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest servisman

nevím já je kupoval na old model na přední nárazník a po 2 letech jsou ko,chrom vypadá blbě a popraskaný.Podle mne není nad origo

koupit samostatně chrom proužek do nárazníku jsem neviděl max nalepovací,kdysy jsem udělal ,že jsem koupil zrcadlovou tapetu nastříhal prožky a nalepil a vydrželo to dlouho.Dokonce jsem viděl i moje puvodní auto a ještě to tam mělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze kdyz zajdu do auto kelly norm.ze chci chrom listu do zadniho narazniku tak ji odstanu? A da se koupit i do predu?

nejprve mozna kusim od toho tempa na ty listy nejak seme neloupe je jen hodne zasli ze to vipada jako stribrna lista....:D

a jeste jsem zjedav co uudelam stema listama zda zatmelit a striknout cernou matnou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja nic nerikam....

slo me jen o cernou listu ktera je poskrabana! myslel jsem jak ji spravit. Tu chromovanou skusim nejak bud nejakou lestenkou jsem se dival ze se da ozivit popr.bych ji koupil novou

je jedno zda-li je v celku nebo zvlast jde mi ji nejka ozivit a kdyz budu u toho tak spravit tu cernou na ktere ta chrom je. Jen jsem se ptal zda nekdo nevi jak nato

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyměnit, já je kupoval v peugeotu ale cenu si přesně nepamatuju, kupoval jsem levou přední na 406 facelift myslim že vyšla na nějákejch 800,- ale nejsem si jistej, taky už jsou to tři roky. Myslím že jakékoliv opravovaní je zbytečný stejně to bude vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty černé plastové lišty bych zkusil zabrousit smirkem. Hrubší, jemnější a nejjemnější. \"Doleštit\" horkovzduškou. Správná teplota bude něco přes 110°C, ten plast začne černat a sklovatět ale nesmí na něm naskákat puchýře. Pokud máš hluboké rýhy tak je asi levnější lištu koupit novou. Stejně tak vyjde nová levnější než lakování.

Chromové lišty originální jsou plastové, s natavenou leštěnou hliníkovou fólii a přes ten hliník je ještě natavena průhledná plastová fólie. Pokud ten hliník začíná oxidovat a pod čirou fólii jsou půchýře šedé barvy, tak to tempo nepomůže ani náhodou. Jak je opravit - sundat čirou a hliníkovou folii, zabrousit plast a potáhnout zrcadlovou fólií jak bylo psáno. Pokud budeš lakovat a leštit, ten hliník začne vespod časem oxidovat a budou se objevovat puchýře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tmelení je nesmysl, je to moc hluboký... musela by se tam po délce zatavit nějaká mřížka... dalo by se to zavařit, ale taky moc práce. Já bych vyndal ty plastový lišty přebrousil je a přetáhnul vhodnou samolepící fólií, nebo tenkostěnnou smrťovačkou s velkým průměrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...