HanysR 2,140 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) @Péťa Tak to máš štěstí Jinak máš recht ale když já jsem byl naivní a doufal v lepší zítřky no Edited April 8 by HanysR Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 3,167 Posted April 12 Share Posted April 12 Tak teda tady je pěkně hnusně ale zatím teda nevychází předpověď podle které mělo od 11 sněžit až do 23 večerní. Jen tak jakože lehce prší chvilkama je to taková krupice ale je přes + 5°C takže by to nemuselo bejt tak zlý. Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,897 Posted April 12 Share Posted April 12 Dopoledne bylo venku slunečno a na mikinu, po obědě se zatáhlo a teď regulérně sněží. Teplota +3,5°C. Quote Link to post Share on other sites
stankobn 4 Posted April 12 Share Posted April 12 U nas je teraz o 18:00 este +18°C. Ale zajtra uz by malo byt na prd az do konca tyzdna. Quote Link to post Share on other sites
miroska 59 Posted April 13 Share Posted April 13 Co k tomu dodat.Asi dojdu pro stromek,pověsím na okapy zase svíčky. Soused prodává ryby,tak kapr to jistí HanysR and Petr 3008 2 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,140 Posted April 13 Share Posted April 13 U nás to vypadá podobně a po krásné sobotě mě přepadly chmury miroska 1 Quote Link to post Share on other sites
miroska 59 Posted April 13 Share Posted April 13 Už je toho moc.Půl roku domácí vězení,venku to samé. Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,140 Posted April 13 Share Posted April 13 Bude lépe, neboj Quote Link to post Share on other sites
pavelu96 1,883 Posted April 15 Share Posted April 15 Zima se blíží... Už máte dárky na Vánoce? Petr 3008 and radim.1008 2 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 1,230 Posted April 15 Share Posted April 15 Už objednávám, ale hlavně přidávám topení. Jsou tady +2 a taky sněží. Už mě to dost neba.. pavelu96 1 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,897 Posted April 15 Share Posted April 15 U nás +1°C a též sněží, vlastně sněží celý den, jen to zatím nezůstává ležet. pavelu96 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts