Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR


OK406

Recommended Posts

No já se naštěstí na Kněžnou koukám z hodně velké výšky. Mě leda že by šplouchla ze silnice velká voda na dvůr, ale i to jsme tak vysoko (Panorama), že se voda moc nemá kde nabrat, aby způsobila větší škodu. Na kamerách není nic vidět, ani elektrika nevypadla, jako před týdnem. Spíš jedině kroupy, střecha už není v dobrém stavu a čeká ji renovace.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bláto uklizeno, soused se přišel zeptat, jestli nemáme nějakou škodu. Kromě hlíny a štěrku na pozemku nic víc. O kousek dál u baráku viz ranní fotka připravený pytle s pískem. :roll Snad nebudou potřeba. A ještě o kus dál ujel trochu svah nad silnicí. Taky uklizeno. Potok trochu klesl, ale hučí fest. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem včera koukal, byli jsme v Chocni a Vrbici, bylo krásně. Ale nad horama nad Vzchmezím, Šerlichem, tam to vypadalo divoce. V RK nekáplo celý den, až v noci na dnešek pár mm. Ale pěknou smršť jsem zažil včera večer na D11 mezi Chlumcem a Kolínem. Stěrače hysterický, 60 na tachometru nebylo vidět na krok... 

Upraveno uživatelem Pacho69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No @radim.1008 koukám že tam mají techniku kterou jen tak něco nezastaví.

Tady bude asi noc plná vášní v 21 se zvednul vítr během asi 15 min se otevřelo nebe a 15 min intenzivní lijavec teď už jen prší ale hřmí jak když se vysejpaj vagony blejská se že je vidět jak ve dne ale hlavně hned zkraje tý parády vypadla elektrika a teď už proběhnul asi 10 pokus o nahození jen zavrčí lednice pískne zvonek a konec tak doufám že nebude hůř . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se přesvědčil že muzeální technika neslouží jen u dobráků ale i u profíků. U sousedů to vyvrátilo modřín kterej se opřel druhým sousedům do stříbrného smrku. Já jsem to teda zaspal ale pak jsem se probral a říkám si to nejsou normální blesky a už tam byli dobráci s Liazkou a mrkali majákem čekalo se než dojede plošina ze stanice ze Starý Boleslavy a kluci přijeli jezevčíkovou osumsetpatnáctkou. Ale svoji práci udělala jen to kluci sbalili tak už jim operační dávala další strom. A říkala aby sebou hodili že se ta bouřka točí někde okolo stanice a že se to sem má kolem 2 vrátit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak po ránu tady bylo 14° začalo se oteplovat až po poledni když jsme jeli k babičce odpoledne už to vylezlo na 26° na sluníčku mohlo být klidně 30° ,mistama docela foukal vítr,teď zrovna je ještě 22° a sluníčko svítí skoro celý odpoledne,je příjemně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...