Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR


OK406

Recommended Posts

Ve Strakonicích je zima jak v Rusku - ve dvě odpoledne -1, chvíli svítí sluníčko aby vzápětí přišla fujavice se sněžením. Ráno to tu (ne)pěkně klouzalo - vedlejší silnice a ulice jeden led. Ještě, že jsem zatím nepřezul - Nokinay to jistily 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, HanysR napsal:

Ale co, my stateční to zvládneme

Vy stateční zdržujete dopravu, děláte zbytečné kolony a tím pak vznikají nebezpečné situace. Asi bude muset dojít ke změně vyhlášky a nechat povinné zimní gumy do konce dubna.

Jinak u nás to docela jde, ale ESP řádilo i se zimníma gumama ;)

2021-04-08 07.44.17.jpg

2021-04-08 08.57.20.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si naopak myslím a trvám na tom, že ty nehody na poprašku sněhu způsobují ti, co jaksi nechápou, že je třeba zvolnit :myslim, že jim vždycky nepomohou jejich super gumy z testů, pohon 4x4 a nejmodernější elektroničtí pomocníci v autě, stačí jen trochu selského rozumu ,vzpomenout si na fyziku ze školy a hlavně věnovat se situaci před autem 😜

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ozzy56 Špatně jsi mě pochopil. Jasně, že nejdůležitější je jet podle svých možností tak, abych nikoho neohrozil. Já se vždycky hrozím, když zde na fóru čtu (jinam nechodím), jak je každý dokonalý a umí nejlíp řídit. Když je někdo starší, má pomalejší reakce nebo si nevěří, tak k tomu přizpůsobí jízdu. Já si jen chtěl rýpnout do těch dokonalých, že i jim se nemusí vždy všechno povést (a zrovna mezi ně ani neřadím @HanysR, jen se mi jeho věta hodila).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celý je to o tom, že s množstvím asistentů na každej prd vzrůstá přesvědčení "řidičů" o tom, že se ten asistenční prvek postará a vyřeší kdejakou chujovinu, kterou bezmozek za volantem páše (vždyť přece stál těžký love a prodejce ho tak vychvaloval). 

Mnozí vědí, že jezdím relativně svižně, ale když je kurňa bílá silnice, pojedu klidně i 40 km/h, pokud mi bude vyšší rychlost připadat nebezpečná. A v tom tedy souhlasím s Ozzym - myslet si, že do 5ti minut po sněžení budou všechny silnice uklizené může snad jen nesvéprávný jejdinec a pokud chci dojet v pořádku do cíle, musím holt tempo přizpůsobit i kdyby mi měla ta polívka doma vystydnout. Bohužel poslední dobou se ani na profi řidiče nedá spolehnout - když kolikrát vidím čeho jsou za volantem schopní, jimá mě děs a hrůza, že se takové vemeno může volantem živit a sedat za něj dnes a denně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teda tady je pěkně hnusně ale zatím teda nevychází předpověď podle které mělo od 11 sněžit až do 23 večerní. Jen tak jakože lehce prší chvilkama je to taková krupice ale je přes + 5°C  takže by to nemuselo bejt tak zlý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...