Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR


OK406

Recommended Posts

dve hodiny jsem tam lítal z hasičema , sundalo se to co mohlo spadnout , zbytek se bohužel jen zajistil a teď máme cca 12 x 8 m díru , nejde tam dát ani plachta , nade mnou je to v rámci možnosti Ok ale nad dalšíma bytama je to v pr.de.li . Jestli bude pršel je 6 bytů vyplavených , zítra by měl přijít pokrývač který to nějak zajistí aby tam neteklo , doufám že přijde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vítr slábne  , po několika přeháňkách jsou v prvním bytě kýble na zachytávání vody :(  akorát jsem se vrátil  z půdy po ukrutném boji s plachtami , odhaduju to tak že z 5 litrů zachytí 3 - 4 litry, alespoň něco, ovšem nesmí pršet dlouho . Čeká mě dlouhá bezesná noc. Pokud nepřijde pokrývač budu to muset nějak vyřešit svépomocí .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noc i za nějakého deště jsme přečkali,  bohužel ráno vítr zesílil a po pár minutách nás že střechy sundal , tak že žádná změna,  momentálně navážím materiál aby se to nedělalo provizorně. Čeká nás další skvělá noc :( Teď sice svítí slunko,  fučí a v nárazech fakt hodně,  dole to na zemi je celkem ok ale na střeše je to KO.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3x HURÁ :D  Ač za stále nepříjemného větru a sněhových přeháňkách , mírného deště , je střecha opravena . Chlapci pokrývačští mi udělali opravdu radost :D  Jako předseda SVJ jsem jejich fakturu znehodnotil a nechal je ji předělat , kde položka PRÁCE musí být zdvojnásobena :super 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No trefil jsi na dobrou partu, jinak se to nedá říct. Protože před nima nic jinýho než smeknout klobouk nejde když jsem viděl v TV co to všude napáchalo za škody a hlavně pr.*neumím psát slušně* bylo že se to tady prohánělo tak dlouho. 

Já jsem žádné škody nezaznamenal. Ani u sebe ani u našich a tady ve vsi taky snad nikdo neměl nic vážnějšího. Vedle ve vsi to pár střech načechralo ale vesměs to přežili s nějakou prasklou taškou co se dá vyměnit až bude čas nebo až bude lepší počasí.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Foceno jen mobilem bez blesku. Za loukou je vidět náhon k pile. Normálně to je jen strouha, kde voda v podstatě neteče, pila je předělaná z vody na elektriku. Asi nezvedli stavidla a teď ten náhon zaplavil louku i všechno dál na trase. Myslím, že někdo bude mít velký problém :(

2020-02-23 20.04.43.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noc jsme přečkali a moc se nevyspali. Večer byl i nějaký modrý výboj. Potom přijeli hasiči, kteří se ještě jednou vrátili na protější stráň, kde je nevím jak se tomu říká, ale odpojuje se tam linka a jsou tam dvě trafa. Pořád na mě někdo svítil do postele :DJezdilu tu Čezáci sem a tam a hledali poruchu. Svítili baterkama po drátech a po sloupech. Ráno o pěti už proud šel. 

Teď je jasno, trochu fouká a teplota lehce nad nulou. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera v podstatě celý den v silném dešti, zpáteční cesta z díry u Hanušovic (camp Mamutov) v nepříjemném větru. Nicméně prověrka podvozku Galaxie proběhla bez ztráty kytičky, auto i v těch větrných poryvech drželo směr přesně jak se po něm chtělo 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...