Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR


OK406

Recommended Posts

No tam si kluci hrábnou. Jenže je to jen o tom že když to zavřou že by tam měl stát aspoň obecní policajt pak by tam nejeli ani pšonkové.  Vůbec bych to neřešil vjel jsi do zákazu tak si to zaplatíš a vyproštění bych tam účtoval jako když by to dělala vyprošťovací firma. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Jenže je to jen o tom že když to zavřou že by tam měl stát aspoň obecní policajt pak by tam nejeli ani pšonkové.

Proč by tam měl stát policajt? Značka jako nestačí? To snad nemůžeš myslet vážně... 😮

Se zbytkem souhlasím, dát k náhradě. A ne jako vyprošťovací firmě, ale skutečné náklady, ony u hasičů budou mnohem vyšší ;)

Upraveno uživatelem Péťa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr nezbyva nez na ! 000% s Tebou souhlasi: kam cert nemuze, strci babu a kdyz je uzavrena silnice tak tam zarucene strci Psonta s 20m soupravou! 

I s tim ze kazda vesnice s 20 cislama musi mit Mestapo ktery ma ale dulwezity ukoly - dvat botky, hlidat pana starostu apod. Ale aby se pri kalamite postavili spolu se statakama a resili odstaveni kamionu- to bychom po nich chteli moc.

Ohleduplnost kamionu/kamionaku byla videt na D1 pi kalamite: postavej se do obou pruhu, nenechaji prostor pro zachranne slozky a az uplyne cas, tak jdou spat.... a blbeckove v osobacich delejte si co chcete. Za tohle by meli byt vsichni dohledani a naparit jim obecne ohrozeni! Chtel bych videt jestli by se takhle chovali v Rakousku nebo u Nemcouru! Ti by s nima hodne rychle vybehli! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono jako že by řidiči osobáku na tom byli líp, to se tedy říct nedá. Jako že nechaj stát auto na zastávce autobusu, protože na modý zoně by jim mohla přijít pokuta, tak co se s tím budu sr*t, blikačky a na kraj zastávky a stojí tam třeba celý dopoledne. Takže to není jen o řidičích kamionů. Kdyby každej vyfásl pokutu (jenže tady je móda - a byznys - se soudit), tak by si to příště rozmyslel. Navíc, zákon by měl pamatovat - prohraješ soud, zaplatíš nejen pokutu a náklady řízení, ale ta pokuta se například ztrojnásobí... Problém v táhle zemi je vymáhání práva a dodržování zákonů. A dokud to východoevropský ojebávání bude fungovat, nic se nezmění. A při tom, co nám sem proudí z východu (UKR apod) bude jen hůř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...