Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Jel jsem dnes ráno do Teplic. Místo plánu vyrazit v 7:30 jsem vyrazil 8:30 a udělal jsem dobře. Kolony už jen lehce na dálnici před odbočkou na Mělník a od Lovosic po sněhu ani památky. Kolegyně v Teplicích nechtěla věřit, že je tu 5cm sněhu :)

Odesláno (upraveno)

JH-Vajgar venku -3°c jak podle teploměru na sušáku na prádlo v okně v 5. patře metr ode zdi, tak i dle teploměru v autě, a stále padá . Zatím jsem auto ometal jen 4x. Víc už snad nebudu, už není potřeba někam jet. Cca 10?cm sněhu.

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno (upraveno)

ocelové město--na autě mám tak 25 cm sněhu, je -5 C a furt sněží, tak má vypadat pravá zima 👍, ale je vidět, jak jsme v baráku zestárli--nikdo neometá auto 😯, bo nemusí vyjet...  vypadá to tu jak na horách :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Asi jo. Mám na starosti dopravu u distributora autodílů a včera nás úplně zasekaly objednávky zimních gum. Na Olomouc se nám ani všechny nevešly do nočního závozu.

Odesláno (upraveno)

no oni říkali jako z těch větších měst..., samo že v těch mrazových dírách je víc..., jinak na Nově mluvil, že v Ostravě je -8 😯( asi to dali odhadem)😂, na CT 1 -15, na okně teploměr u mě doma -15 ...

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...