Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Přesně jak píše Haryk, sněží a mete se jak v lednu.

To Roman Bazi: nestraš s těma Orlickýma horama, už se těším na jaro, celou zimu to šlo, tak snad teď se nemusí dosypat to, co mělo napadnout během zimy :D:papa

Odesláno

Vidím, že všade je to rovnaké. U nás sneží, prší, fúka ako besné a susedovy už akurát podfúklo škrydlu (Tondach). Dúfam, že do rána nájdem nejakú aj na aute alebo dome.

Odesláno

ach ták, takna kameňáku před chvilkou docela chumelilo, ale venku je zatím jeden stupeň nad nulou, takže košťátko snad používat nebudeš muset a samo to roztaje, pro mě jezdí kolega z Malečova, takže auto už bude ráno vyhřáté a sníh bude ofoukán jeho zběsilou jízdou :D

Guest servisman
Odesláno

u nás celý odpoledne drobně poletuje mám tak na autě asi 5-6 cm sněhu ,autí jen odpočívá .Že by opět začala zima ?

Odesláno

Aktuálně: Cesta Praha Malešice - Neratovice. Hlavní tahy prosolené, zbytek rozježdíno. Na silnici leží až několik cm sra..k. Silnice č.9 Praha - Mělník klasika, tedy koleje. Bacha, docela fouká a tím pádem to na volných místech klouže. Jel jsem za busem a několikrát jel vyloženě bokem ( v Nera se málem netrefil na přejezd ).

[upravil dne 19/3/13 04:19 od Honza z Nera]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...