Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servisování vozu Peugeot v autorizovaném servise Citroen


pažout.307

Recommended Posts

Zdravím pánové

I když moje autí už pozbylo zákonou záruku, pořád je tu jakási záruka proti prorezavění, která je podmíněna prohlídkami v aut. servise.

Chci se proto zeptat, zda je možné vozidlo právoplatně servisovat v Citroenu, nebo musím mít v servisce razítko se lvem??

Samozřejmě jde o to, že v Citroenu mám známé, dělali mi tam servis na 307,byl jsem s nimi spokojen a teď, když mám 207, tak bych tam rád jezdil dál. ...A samozřejmě jde i o cenové podmínky ;)

Děkuji za veškeré postřehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady nejde o to, že by prorezavěla, ale když už tam nějaká taková záruka je, tak proč ji razítkem nepotvrdit žejo, šlo jen o to, jestli má \"cizí\" razítko nějakou hodnotu při případném uplatňování té záruky.

A navíc také, se to auto bude jednou určitě prodávat, a neumím si vysvětlit proč, ale pokud je k autu serviska ( i když je to kus novin s razítkem namalovaným pastelkou ;) ) tak jsou z toho eventuální zájemci celý pryč, jak super servisované auto si kupují :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to co si myslis ze dostanes oto vic pri prodeji vozu za servisku oto vic zaplatis na servise. je to nula k nule a to prorezaveni je jako kdyz neni.

resp. pastorek ma pravdu, ale pokud auto mas po zaruce tak bych si to klidne delal sam . usetris o to dost vice penez , pocitej ze vymena oleje te doma vyjde na 1200,- za pouziti oleje 5w30ineo total a filtru purflux coz je v podstate prvovyroba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peugeot razítko neuznáva ani samotný Peugeot, toľko moja skúsenosť. A keď si vieš vybaviť to razítko, tak počo by si tam vlastne chodil? A spoliehať sa na neaké nariadenia EU, ? tak to Ste chlapci veľmi \"bláhovi\" servis Ti aj tak nič neuzná a bodka. Ináč len tak medzi nami poradte, kde sa mám stažovať, alebo domáhať svojích práv, keď Peugeot so mnou jednoducho prestal komunikovať ohladne záručnej opravy?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já taky na hlavu padlej nejsem, proto mám to grátis v uvozovkách ;):D je jasný že se musí napsat a zaplatit faktura, (nevím, jaký normočas je dán na prohlídku servisem, ale je dost možné, že 1/2h by to zvládlo) aby byl nějaký doklad, případně zanést prohlídku přímo do systému, aby se z toho dala případně dokládat (samozřejmě opět v rámci Peugeot/Citroen) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Ináč len tak medzi nami poradte, kde sa mám stažovať, alebo domáhať svojích práv, keď Peugeot so mnou jednoducho prestal komunikovať ohladne záručnej opravy?.

Predpokladám že myslíš nejaký servis, teda koncesionára. Vyššia inštancia je importér, v tomto prípade Peugeot Slovensko s.r.o.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...