Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chorvatsko - kam?


tomike

Recommended Posts

Ahojte, v lete sa chystame znova do Chorvatska a rad by som dostal nejake rady kam ist. Cestujeme autom, ubytko vacsinou hladame na mieste, ale ak poradite nieco co sa nam bude pacit zajednam aj vopred.

Boli sme Rabac, Baska Voda, 2 x Biograd na Moru a chceme skusit nieco ine. Hlavne uz nieco pokojnejsie, nemusi tam byt milion ludi na plazi. Dakujem za info, myslim, ze pomoze viacerym. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drašnica, ale v sezone jsou tam lidi ale neni to nic sileneho, asi neco jako baska voda

ja mam pro letosek vyhlidle chorvatsko - Slano, je to sice uz hodne nizko, a chci brat i motorku, ale je tam nadherne.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli někam dolů, taky doporučím Slano--perfektní místečko, kde můžeš být na pláži i sám (stav kolem roku 2004),je tam všechno co potřebuješ (obchody, pošta atd.) a je to cca 40 kiláků do Dubrovniku--v případě nedobrého počasí můžeš navštívit,stojí za to tam zajet i ve vedru:), krásné město:super je to na celý den, přes záliv (marína) těsně před Dubrovníkem je hotový most (tehdá nebyl dokončený), takže jsi tam hned.

[upravil dne 16/3/13 11:21 od ozzy56]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem v městečku Tisno, je to kousek od Vodice ... i v sezóně tam bylo docela málo lidí a moc hezky .. další rok jsme byli ve Srimě, to je u Vodice, od Tisna asi 25km a jezdili jsme přes den právě znovu do Tisna, protože ve Vodici bylo lidí jako .. máku :) Tisno doporučuji ;) Jinak osobně už bych volil úplně jinou destinaci, než Chorvatsko :) Na pláži má být prostě písek :) Ne beton a štěrk rozhrnutý nakladačem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skus toto http://www.adriatic.hr/en/croatia-dalmatia-trogir-vinisce/accommodation/2095 traja na pláži, pokoj od všetkého, prijatelné ceny. Po Zadar po dialnici a potom po magistrále cez Šibenik, marína... tiež zážitok. Jeden den Split. Na makarsku , Šibenik krka v prijatelných vzdialenostiach. Na odporučanie clubakov som bol aj na Svetom Jure, stojí to za to. ... pri ceste domou nezabudnúť na Plitvice

post-39810-14109629921338_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...