mira206 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 zdar kluci,auto sice mám už nejakej ten pátek,či rok,ale zatím jsem to nějak neřešil kam dát mobil.Vždy jsem ho někam položil,zahodil... Začíná mě to hledání už vadit,tak se ptám,kam ho umísťujete vy,co používáte za držáček? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrlo Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 ja používam ako držiak puzdro na opasku pred dlhšou trasou si nastavím presmerovanie hovorov do auta (mám tam sim kartu) a mobil vypnem (fly mode) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 blú-tú-tu-tút a bez držáku;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira206 Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 taky tam mám druhou sim kartu,používám to na delší cesty,ne na skok do auta a pak skok ven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrlo Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 podľa mňa je hriech hyzdiť interiér 407 akýmsi držiakom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira206 Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 a když chci použít na founu navigaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 jj presmerovanie rozumna vec... potom sa cudujete ake ucty mate taky bluuutuuuth, takze drziak neriesim... ak ho pouzivam ako navi tak drziak na sklo v lavom dolnom rohu pri a stlpiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira206 Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 a nabíjení vedeš nějak spodem po volantem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrlo Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 jj presmerovanie rozumna vec... potom sa cudujete ake ucty mate taky bluuutuuuth, takze drziak neriesim... ak ho pouzivam ako navi tak drziak na sklo v lavom dolnom rohu pri a stlpiku. toľko nevolávam takže účty sú v pohode, vlastne som to na účte nikdy ani nepostrehol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 pri presmerovani je podstatne kolko ludi tebe vola na cislo ktore si presmeroval... ale ak si to vies ustrazit a nevykecavas na cisle ktore prijalo presmerovamy hovor, tak pohoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 a nabíjení vedeš nějak spodem po volantem? ano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo407sw Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 podľa mňa je hriech hyzdiť interiér 407 akýmsi držiakom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judes Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Kedysi som používal telefón s držiakom tak ako písal Macel (pri ľavom \"A\" stĺpiku) a neskôr som ho prerobil na stredovú konzolu (je viac po ruke, nabíjací kábel nie je tak natiahnutý) a nepríde my to že by to rušiť dizajn palubnej dosky. Je to staršie foto zo starší mobilom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub.v Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Já mám držák od firmy Brodit, který má tu výhodu, že se nic nikam nwšroubuje, ale jen se zacvakne na středový výdech... http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-853431/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-peugeot-407.html A používám to hlavně na navigaci, ale i hlasité hovory nejsou problémem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira206 Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 zajímavá varianta,vypadá to celkem rozumě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jirka12 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 ...také používám brodit, ten na středovou mřížku mám s přísavkou na navigaci (nacvaknu jen když jedu s navigací) a trvale mám s přesným držákem na mobil(taky od broditu) ten další z nabídky http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-853432/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-peugeot-407-05.html a zatím velká spokojenost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramik Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Pouzivam parrot a kdyz potrebuju pouzit navi v mobilu tak na okne uprostred v drzaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts