Guest MMMMM Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Chlapy poradte kamos si stahl asi nejakeho trojskeho kone a presmerovalo ho to na drazsi volani,ma zaplatit 4500Kc. Co delat v takovemto pripade,musi to zaplatit nebo je nejaka dalsi moznost.Diyk za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 musi to zaplatit. nic jinyho mu nezbejva. max. to zaplatit a pak vysoudit tu castku na tvurci toho trojskyho kone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3rg Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 No a vzhledem k tomu, ze volal treba na Kajmansky ostrovy tak je sance nulova. Telecomu stejne musis nejdriv zaplatit a pak resit reklamaci ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Původně zaslal: MMMMM Chlapy poradte kamos si stahl asi nejakeho trojskeho kone a presmerovalo ho to na drazsi volani,ma zaplatit 4500Kc. Co delat v takovemto pripade,musi to zaplatit nebo je nejaka dalsi moznost.Diyk za radu 4500Kč je ještě slušná částka - mohlo to být horší Zaplatit, reklamovat (k ničemu), zablokovat volání na mezinárodní čísla, odvšivit PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Tohle na mě taky zkoušeli s přesměrováním. Naštěstí jsem používal Connection meter a díky tomu jsem hned poznal, že se děje něco co nechci. Modem byl venkovní USB, takže hned jsem ho odpojil od PC a byl klid. Teď už mám bezdrát a tohle nehrozí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Na počítači, se kterým se leze na net mimo práci, mám aspoň Kerio. Na tom co je v práci je to záležitost podnikového firewallu, potažmo lidí za něj odpovědných Jinak, nevíte, jestli tyhle přesměrovávače oblbnou i GPRS? Nebo tam nic nehrozí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 noí, u GPRS taky vytacis cislo, takze nevim, docela by me to taky zajimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Vážení uživatelé windows, upřímnou soustrast. Když už to používáte, tak si zakažte mezinárodní volání. A ruku na srdce: kolik z vás používá widle jako normální uživatel a ne jako administrator? Pokud by nikdo nesurfoval pod administratorem, tak by bylo minimálně o polovinu problémů tohodle druhu méně. Ale ono je to moc složitý... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Bude muset zaplatit... A taky změnit styl připojení. Pokud ne, tak si zaplatit u telecomu zákaz volání na mezinárodní čísla... Nainstalovat antivir, antispyware a zapnout firewall (pokud má XP+SP2 tak alespoň ten integrovaný), nebo jiný třeba Kerio, etc. Já mám ADSL, takže nic neřeším... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ja se casto pripojuji pres GPRS a mam zakazane datove volani primo u operatora pres vytacene cislo,pry potom nic nehrozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Možná by z toho šlo vybruslit. Napiš mi tvůj mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 už ho mám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3rg Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Mozna ? Hmm, to by me zajimalo jak, kdyz je to chyba uzivatele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 to mě tedy taky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 No jsou to kurvy ale vzhldem k tomu jak dlouho se o tom pise tak se divim ze se jeste nekdo chytil. No kazdopadne uprimnou soustrast jsi o 4500 kc lehci. Jinak windows pouzivam jako admin uz jen proto ze furt neco instaluju a podobne. ale mam Firewall kerio a aktualizace windows a nemam problem. Dobre taky byva nepouzivat Internet explorer ale treba Firefox nebo Operu to usetri dost problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Jo jo je to nepřijemné platit za takováto připojení. Ale v dnešní době existuje řada prográmků volně ke stažení takže to zas takový problém uhlídat není. Samozřejmě že vždy je nějáké minimální riziko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts