Jump to content

Problém s přesměrováním

Guest MMMMM
 Share

Recommended Posts

Guest MMMMM

Chlapy poradte kamos si stahl asi nejakeho trojskeho kone a presmerovalo ho to na drazsi volani,ma zaplatit 4500Kc. Co delat v takovemto pripade,musi to zaplatit nebo je nejaka dalsi moznost.Diyk za radu

Původně zaslal: MMMMM

Chlapy poradte kamos si stahl asi nejakeho trojskeho kone a presmerovalo ho to na drazsi volani,ma zaplatit 4500Kc. Co delat v takovemto pripade,musi to zaplatit nebo je nejaka dalsi moznost.Diyk za radu

4500Kč je ještě slušná částka - mohlo to být horší;)

Zaplatit, reklamovat (k ničemu), zablokovat volání na mezinárodní čísla, odvšivit PC

Tohle na mě taky zkoušeli s přesměrováním. Naštěstí jsem používal Connection meter a díky tomu jsem hned poznal, že se děje něco co nechci. Modem byl venkovní USB, takže hned jsem ho odpojil od PC a byl klid. Teď už mám bezdrát a tohle nehrozí. :bojim

Na počítači, se kterým se leze na net mimo práci, mám aspoň Kerio. Na tom co je v práci je to záležitost podnikového firewallu, potažmo lidí za něj odpovědných ;)

Jinak, nevíte, jestli tyhle přesměrovávače oblbnou i GPRS? Nebo tam nic nehrozí?

Vážení uživatelé windows,

upřímnou soustrast.

Když už to používáte, tak si zakažte mezinárodní volání.

A ruku na srdce: kolik z vás používá widle jako normální uživatel a ne jako administrator? Pokud by nikdo nesurfoval pod administratorem, tak by bylo minimálně o polovinu problémů tohodle druhu méně. Ale ono je to moc složitý...:myslim

Bude muset zaplatit...

A taky změnit styl připojení. Pokud ne, tak si zaplatit u telecomu zákaz volání na mezinárodní čísla...

Nainstalovat antivir, antispyware a zapnout firewall (pokud má XP+SP2 tak alespoň ten integrovaný), nebo jiný třeba Kerio, etc.

Já mám ADSL, takže nic neřeším...

No jsou to kurvy ale vzhldem k tomu jak dlouho se o tom pise tak se divim ze se jeste nekdo chytil.

No kazdopadne uprimnou soustrast jsi o 4500 kc lehci.

Jinak windows pouzivam jako admin uz jen proto ze furt neco instaluju a podobne. ale mam Firewall kerio a aktualizace windows a nemam problem. Dobre taky byva nepouzivat Internet explorer ale treba Firefox nebo Operu to usetri dost problemu.

Jo jo je to nepřijemné platit za takováto připojení. Ale v dnešní době existuje řada prográmků volně ke stažení takže to zas takový problém uhlídat není. Samozřejmě že vždy je nějáké minimální riziko.