Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

naprava zadni 206sw


vasek733

Recommended Posts

ne, je to jen jako celek, leda zkusit zmerit a poptat se v elitu, autobenexu nebo v autokelly, jestli by nemeli podobnej rozmer z neceho jinyho, ale to se bude tezko hledat

pro 406, ktera ma taky podobny pomocny ramena taky neexistuje nahrada, nevyrabi se to ani jako celek v druhovyrobe, proste jen peugeot

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 2 roky později...
Guest maniaksoft
  • O 4 týdny později...

Ahoj, taky mam přesně problém s těmahle silentblokama, každopádně jsme hledali a našli jsme jenom výše zmíněné tedgum a myslim, že ještě intercars by to mohl mít. Ohledně autodílyhulín jsem jim posílal email jestli je ješte mají, protože tam psali, že zboží není skladem, každopádně, kdyby jste narazili ještě na podobný stránky, kde by se daly ty silentbloky koupit samotný, tak dejte vědět, stejně tak budu informovat já. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

nedávno jsem tyto silentbloky koupil právě z autodíly Hulín - https://autodilyhulin.cz/916-silentbloky-zadniho-ramene-peugeot-206-sw-515091-515092.html a nechal namontovat v servisu v Brně Žabovřeskách, Kolmačka autodílna. Auto jsem jen přeparkoval kousek k domu a moc nezkoumal, věřil jsem že bylo v pořádku opraveno, už jsem tam kvůli nějakým drobnostem byl. Teď jsem se s autem kousek projel a mlátí to prakticky stejně jako předtím. Když to zadní příčné rameno chytnu tak s ním jednoduše rukou pootočím a ťuknu do podvozku. Prostě ty silentbloky nefungují. Na parkovišti jsem našel jinou 206 SW, lehl pod ní a zkusil, jak ty tyče drží. Samozřejmě úplně jinak a pevněji než aktuálně moje po servisu.

Zdeněk Tobolík z Autodíly Hulín tvrdí, že jde o kvalitní španělskou výrobu a prodávají jich větší množství bez problému, Kolmačka tvrdí, že tam dal co jsem si koupil (protože sám je sehnat neuměl) a problém je v silentblocích. A já mám poučení, že do servisu si svoje díly už nosit nebudu, protože to pak může dopadnout přesně takto a nemám kde reklamovat a také si opravenou věc řádně převzít a vyzkoušet.

Takže v tuto chvíli jsem právě nejspíš vyhodil 1500 Kč za materiál a 600 Kč za práci.

Jinak podle kódu dílu 515091 a 515092 se dá najít víc odkazů vč. třeba ebay, kde se dají koupit buď jen silentbloky (kolem 1500 Kč) nebo celá ramena vč. silentbloků (od cca 3000 Kč). Kdyby měl někdo nějakou radu nebo řešení které by trochu zmenšilo moje nasr.ní tak klidně sem s ním :-)

Upraveno uživatelem ropman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešení mám, ale drahé a asi pro tebe nešikovné. Je fakt, že ty silentbloky by to chtělo nové - správné.

Přijeď tady do Zábřeha, tel. 583 411 572, budeš to mít i se zárukou. Je fakt, že pokud bys to spojil s nějakou větší opravou (olej, rozvody, brzdy podvozek nebo klima), tak už by to stálo za to, vzít si den dovolené a absolvovat ty kilometry.

Případně tam aspoň zavolej, o ceny. Předtím si připrav VIN, budou se ptát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ahoj, tak ty silentbloky jsem taky koupil z Hulína a nechal si je vyměnit v servisu u kamaráda,  nikde nic nebouchá a je to v pořádku.  Sice řikal že to byla strašná práce ale vyměnil je. Bylo to náročné na čas a nejhorší byly vylisovat ty u kol. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...