Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kolik asi ZERE tenhle krasnej moturek? (nejlepe v coupe)

manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama!

Dik

PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet?

Odesláno
Původně zaslal: kveton

manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama!

Dik

PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet?

Manželka celkem závodnice, ne? Čéče, rozmysli si to dobře než jí něco podobnýho koupíš. Ženská v hezkym autě je hodně atraktivní zboží pro ostatní řidiče, tak aby ti jednou neujela za jinym. Moje přítule má wotřískaný Uno a je klid! :D:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Dik

Manželka celkem závodnice, ne? Čéče, rozmysli si to dobře než jí něco podobnýho koupíš. Ženská v hezkym autě je hodně atraktivní zboží pro ostatní řidiče, tak aby ti jednou neujela za jinym. Moje přítule má wotřískaný Uno a je klid! :D:D:D:papa

:cool: je to ciste o duvere, ona v nasi rodine vzdycky bude mit to lepsi auto, ted jezdi s 406kou a ja s votriskanym favem. Kdyz dostane to kupecko nebo cc-cko, tak ja budu mit 406ku, takze i ja se stanu atraktivnim zbozim :roker (ale doufam ze ne pro chlapy!!!!!!!!!!!:bojim) :D:D:D

Odesláno

Dik

A myslíš že s kupátkem bude mít potřebu ujíždět za jiným? Leda tak za týpkem s 607dmou ... Ale co když tvoje přítula bude chtít měnit auto za lepčejší a ty nebudeš chtít, he?

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Dik

A myslíš že s kupátkem bude mít potřebu ujíždět za jiným? Leda tak za týpkem s 607dmou ... Ale co když tvoje přítula bude chtít měnit auto za lepčejší a ty nebudeš chtít, he?

budou pro ni lakadlem ty s tema lepsima autama (treba ja az dostanu 406ku :roker) hlavne to prosim te neber osobne!!! ja bych ji stejne ujel, jsem stastne zenatej (uz mesic a pul :P)

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Měsíc a půl? Tak to je teda hodně dlouhá doba :D No taky bych si nechal líbit 406 3,0l V6 jooo to by byla jízda ;) ale kdo by to živil :myslim

no jizda to je, projel jsem se v tom a je to fakt dabel na kolech, ve 4 tisicich jako kdyz streli a do 6-7 tisic to tlaci do sedacky jako dabel!!!!!svezeni fakt pekny, ale ani nechci vedet tu spotrebu, jen jsem se v tom chtel ujistit. Libila by se mi ale v HDI, ale tech moc v nabidce neni, proto se asi spis priklanim k ty 206 cc, sice tolik nejede, zato ta strecha nestrecha je peka, ale je to auto fakt pro dva, sedel jsem chvilku vzadu a mel jsem takovy krece a kdyz jsme jeste zatahli strechu, tak uz jsem tam byl doopravdy jak sardinka, ale svezenicko pekny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...