kveton Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 kolik asi ZERE tenhle krasnej moturek? (nejlepe v coupe) manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama! Dik PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet? Citovat
Jirkap Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Městský provoz 14.4l Mimoměstský provoz 7.4l Kombinovaný provoz 10.0l Ale neptej se na to Mašinky ) Citovat
Operator Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: kveton kolik asi ZERE tenhle krasnej moturek? (nejlepe v coupe) manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama! Dik PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet? Manželka celkem závodnice, ne? Čéče, rozmysli si to dobře než jí něco podobnýho koupíš. Ženská v hezkym autě je hodně atraktivní zboží pro ostatní řidiče, tak aby ti jednou neujela za jinym. Moje přítule má wotřískaný Uno a je klid! :D:D:papa Citovat
kveton Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Operator Původně zaslal: kveton kolik asi ZERE tenhle krasnej moturek? (nejlepe v coupe) manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama! Dik PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet? Manželka celkem závodnice, ne? Čéče, rozmysli si to dobře než jí něco podobnýho koupíš. Ženská v hezkym autě je hodně atraktivní zboží pro ostatní řidiče, tak aby ti jednou neujela za jinym. Moje přítule má wotřískaný Uno a je klid! :D:D:papa je to ciste o duvere, ona v nasi rodine vzdycky bude mit to lepsi auto, ted jezdi s 406kou a ja s votriskanym favem. Kdyz dostane to kupecko nebo cc-cko, tak ja budu mit 406ku, takze i ja se stanu atraktivnim zbozim (ale doufam ze ne pro chlapy!!!!!!!!!!!) :D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Operator Původně zaslal: kveton kolik asi ZERE tenhle krasnej moturek? (nejlepe v coupe) manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama! Dik PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet? Manželka celkem závodnice, ne? Čéče, rozmysli si to dobře než jí něco podobnýho koupíš. Ženská v hezkym autě je hodně atraktivní zboží pro ostatní řidiče, tak aby ti jednou neujela za jinym. Moje přítule má wotřískaný Uno a je klid! :D:D:papa A myslíš že s kupátkem bude mít potřebu ujíždět za jiným? Leda tak za týpkem s 607dmou ... Ale co když tvoje přítula bude chtít měnit auto za lepčejší a ty nebudeš chtít, he? Citovat
kveton Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Operator Původně zaslal: kveton kolik asi ZERE tenhle krasnej moturek? (nejlepe v coupe) manzelka po necem takovym touzi a mam docela dobrou nabidku, ale mam strach aby nas to nesezralo i s botama! Dik PS:jinak se rozmejslim jestli tohle nebo 206 cc. nevite o nejakym cc-cku abych se mohl rozmejslet? Manželka celkem závodnice, ne? Čéče, rozmysli si to dobře než jí něco podobnýho koupíš. Ženská v hezkym autě je hodně atraktivní zboží pro ostatní řidiče, tak aby ti jednou neujela za jinym. Moje přítule má wotřískaný Uno a je klid! :D:D:papa A myslíš že s kupátkem bude mít potřebu ujíždět za jiným? Leda tak za týpkem s 607dmou ... Ale co když tvoje přítula bude chtít měnit auto za lepčejší a ty nebudeš chtít, he? budou pro ni lakadlem ty s tema lepsima autama (treba ja az dostanu 406ku ) hlavne to prosim te neber osobne!!! ja bych ji stejne ujel, jsem stastne zenatej (uz mesic a pul ) Citovat
Jirkap Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Měsíc a půl? Tak to je teda hodně dlouhá doba No taky bych si nechal líbit 406 3,0l V6 jooo to by byla jízda ale kdo by to živil Citovat
kveton Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Jirkap Měsíc a půl? Tak to je teda hodně dlouhá doba No taky bych si nechal líbit 406 3,0l V6 jooo to by byla jízda ale kdo by to živil no jizda to je, projel jsem se v tom a je to fakt dabel na kolech, ve 4 tisicich jako kdyz streli a do 6-7 tisic to tlaci do sedacky jako dabel!!!!!svezeni fakt pekny, ale ani nechci vedet tu spotrebu, jen jsem se v tom chtel ujistit. Libila by se mi ale v HDI, ale tech moc v nabidce neni, proto se asi spis priklanim k ty 206 cc, sice tolik nejede, zato ta strecha nestrecha je peka, ale je to auto fakt pro dva, sedel jsem chvilku vzadu a mel jsem takovy krece a kdyz jsme jeste zatahli strechu, tak uz jsem tam byl doopravdy jak sardinka, ale svezenicko pekny Citovat
Jirkap Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Tak to já kdybych měl na výběr, tak šahám po 406 206 CC bych si tam připadal jak ženská a je taky pravda, že je to strašně moc malé Citovat
lampa Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 ve meste se jezdi pouze na 2 i tak je na tachometru neco kolem 70 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.