Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tropical Island


Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...

my tam byli koncem března v neděli o německé jarňáky s 3 letým prckem. Příjezd kolem osmé ráno a zabrání lehátek proběhlo bez problému. půjčili jsme si i ty podložky na to za cca 3 eura + 10 eur kauce. Po desáte se to začalo slušně zaplňovat, ale na naše lehátka nikdo nelezl. My tam potkali mraky Polaku. Odjíždeli jsme v osm večer směr CR po vytání asi hodinové fronty.

Jelikož manželka mela ten den narozeniny, tak neplatila vstupné

platil jsem pouze já 34 eur

Nevezli jsme si sebou, krom piti a nějakého ovoce vůbec nic, za cely den 2 dospělí a prcek jsem po odchodu platil cca 120 eur (snídaně - 2x koláč, 2x káva, 1xčaj - oběd nějaké menu v jejich restauraci, za cca 15eur/os + 5 za malýho - bylo to stylem jez co sníš - dělali nám nějakou čínu a k tomu jsme si dali neskutečný množství ovoce (prcek miluje vodní meloun :D), veceře 2x řízek, 1x půlka kuřete - piti neomeze v ceně) všichni jsme byli na tobogánech, 5eur/os/den a v dětském světe - zdarma. Jediné co jsme vynechali byly lázně a sauna. Suma sumárum nás celý výlet stál 150 eur + 50 litrů nafty (je to 300km od nás) . Až na neskutečné množství lidí nemůžu nic vytknout, opravdu jsme si ten den užili a určitě pojedeme znova asi i přes noc, chtějí za to asi 10eur/os a spát se může na pláži, což k hlučnosti Němců nechceme absolvovat a půjdeme do nějakého pokoje, kterých tam je plno a některé i na docela zajímavých místech.

Sebou určitě doporučuji sluneční brýle, pantofle (vytápěná podlaha místy pěkně pálila) župan nebo velkou osušku protože v mokrých plavkách nám občas byla zima (uvnitr je teplota mezi 25-30, ale občas jim tam profukuje zvenku a my chytli teploty hodně pod -10) a alespoň jednu lahev vody (východnáři tam mají maxi chladící bedny narvaný žrádlem, a nikomu to nevadí, na tom se asi dá dost ušetřit)

:potlesk:potlesk:potlesk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...