Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MP3 z USB na WIP Bluetooth+


Pacho69

Recommended Posts

Zaboha nedokážu přijít na to, podle čeho rádio seřadí složky s hudbou v USB. Mám WIP Bluetooth, základní rádio, výbava Allure (ve středové konzoli je USB). Když připojím flashku, kde mám vytvořené adresáře třeba této struktury:

root

....CZ

.....Kabat

...01 Ma ji motorovou

...02 Zizen

...03 Devky ty to znaj

.

.

Prostě alba po řadě, tak když je nechám načíst do rádia,

tak jsou alba přeházená, třeba, první \"11 Dole v dole\" pak \"07 Megahu\" pak po řadě 01 - 06, pak 08 - 10...

Podobně to mám u jiných, třeba Elan, 40 složek, popřehazované. Už jsem prošel úplně všechno, vytvářel složky po řadě, ve všech písních jsem upravil a doplnil MP3 tagy, všechno unifikoval... Vůbec nevím, proč to takto načítá. nepomoly ani playlisty ani předělání adresářové struktury.

Následně za tím mám adresář Eng, kde jsou podobně nasázené AC/DC a Pink Floyd a tam se mi vše seřadilo v pořádku.

Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Zapoměl jsem dodat, že flash má 8GB a souborový systém FAT32

[upravil dne 11.3.2013 09:44 od Pacho69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toprávě tak není, celé jsem to překopal, aby mi datumy vytvoření složek alb šly po sobě, jak je chci zobrazovat a ne. ani podle data vytvoření ani podle data změny, ani podle data vytoření písniček. Pokud by to tak bylo, tak by se mi to zobrazovalo správně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já si myslím, že auto si pamatuje flashku, takže i když jsem na něm přeházel strukturu adresářů, změnil datumy, tak mi ji to načetlo zase stejně. Takže ji komplet smažu, včetně partition, nově naformátuji, vytvořím adresář (jeden po druhém - podle času), nakopíruju skladby (idTagy už jsem dal všude dokupy tak, aby neobsahovaly nic, podle čeho by mohl usuzovat něco špatně), strčím do USB v autě, načte a... zase jinak rozházené... už prostě nevím. Poslední pokus a pak se zastavím v servisu, jestli není nějaký novější firmware pro rádio. Tohle je opravdu protivné, mám tam cca 90 alb a strašně blbě se tam cokoliv hledá, obzvláště když u toho mám řídit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to pomůže \"trochu\", protože při dalším oteveření to musíš podržet znova. A moc mi ani nepomáhalo setřídění podle playlistů, byly setříděny stejně přeházeně, jako adresáře. Ale tohle setřídění je \"lepší\", jenže to pak nerespektuje adrešáře vůbec, smíchá mi to interprety podle abecedy a to taky není žádná výhra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, jenže je to pěknej opruz :grr Když je tam 130 alb naplácaných různě do sebe. Ani si nemůžeš dát delší názvy, protože je nezobrazí. Já snad nedejbože začnu zase vozit CDčka s MP3. To už by byl fakt úlet :bojim

Manuál píše:

Playlisty jsou aktualizovány při každém vypnutí zapalování nebo

zasunutí USB klíče.

Při prvním připojení jsou soubory seřazeny podle složek. Po

opětném připojení je použit systém řazení souborů zvolený při

předchozím připojení.

Takže podle složek... A podle čeho? Názvu? Času? Ani jedno nefunguje jak má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm, dezajnová vychytáfka.

Zvláštní, že se to stává jen mě. Nebo to nikdo nepoužívá? Pokud tam mám třeba zmatený firmware, mělo by se to dát přehrát. Ještě zkusím poslední nápad dvojich \"vnořených\" adreářů:

CZ - Kabat - 01 - 01 Ma ji motorovou - tady teprve skladby

kdy 01 i 01 s názvem alba bude adresář vytvořený \"v pořadí\". Pak už fakt nevím a řeším to servisem. Když to nepůjde spravit, tak aspoň funkční pokyn, jak funguje řazení a jak jsou tedy data tříděna. Je to strašně otravné, postupné kopírování trvá přes hodinu, pak s tím vlezu do auta a :grr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Testování prováděj na několika písničkách v hierarchii, a ne na tolika...

Hm dobrá rada, to už jsem taky udělal, pak jsem dohrnul do hierarchií skladby a nestačil jsem se divit. A už mě nebaví chodit pořád k autu, jestli náhodou se to nezobrazí správně. Asi se zastavím v servisu a vyžádám si relevantní informaci, jak to vlastně funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se s tím včera zase trochu vyvstekal. Jak tu psal cinicmam, nejspíš to řadí podle času vytvoření adresáře. Ale flashku si to pamatuje, takže když v počítači překopu tak, že udělám novou strukturu adresářů (podle času) a třeba tam jen přidám jeden novej, zařadí mi ho nakonec, i když podle času je to špatně. Jinak volba dvojích \"vnořených\" adresářů nakonec zabrala. Nechápu, proč frantík nemůže řadit podle názvů. Asi moc složité. Jdu překopat další flashku, tak doufám, že jsem nejásal zbytečně. Howgh :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi mi brzo. zajímavý že playlisty se neřadí podle času. už nevím podle čeho, myslel jsem si, že podle alb na která odkazují, ale ní to tak. Když jsou ve složce, s albem, seřadí se podle alb, když jsou například v nadřazený složce, nebo nedejbože v rootu, tak vůcec nevím, podle čeho se seřadí...

Jinak když popřehazuju adresáře do složek, které jsou třeba nové vytvořené, s jinými časy, tak se mi zase načtou v tom pořadí, jak byly poprvé. Je to fakt divné chování. Až pojedu do servisu, tak se na to zeptám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Lidi, pouštíte si někdo hudbu z flešky přes činč v kastlíku. A jestli ano, tak jaký to je?:myslim Normální redukce činč - USB, nebo je to nějaký spešl kolík. Na obrázku ani v reálu to není moc poznat a nemám doma nic čím bych to porovnal.:myslim Za týden jedu na dovču a nechce se mi pořád přehazovat MP3. Dík za postřehy.

[upravil dne 22/6/13 12:06 od Vatsug]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...