Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nabouranej e-mail na seznamu


loki

Recommended Posts

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už jsem mu odepisoval že pokud mi nebude fungovat mail do 5:00zítra ráno tak jdu na policii,byl už jsem tam odpoledne,ale taky mi radily abych se nejdřív domluvil na seznamu,tak tam zítra po práci dojdu ještě jednou a snad se posunu o kousek dál.

A ta 106ka je muj inz.

[upravil dne 11/3/13 20:52 od loki]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsal jsem na ten inzerát o Superbu a tu je odpověď...

Dobrý den,

Já doufám, že rozumí anglicky, protože bude pro me snazší hovorit v tomto jazyce. Pracoval jsem v Ceské republice po dobu 1 roku, ale nemohl jsem se naucit cesky. Je to težký jazyk se ucit.

Mé jméno je Tomas Bale, já jsem 42 let a žiji v Anglii. Já jsem pracoval jako projektový manažer v oblasti stavebnictví a poslední rok jsem pracoval v Ceské republice, kde jsem si koupil tuto krásnou auto. Potreboval jsem to auto jet v práci.Auto je stále k dispozici pro prodej, vypadá jako nový, nikdy nebyl zapojen do žádné nehody, nedošlo k poškození a není podle leasingových nebo bankovním závazku. Motor beží hladce, skvelý stav a dobre udržované. Jsem si to v perfektním stavu.Vuz má ceské doklady a všechny placené dane do 01/2014. Mám všechny manuály, 2 náhradní klíce, názvu a dokumentu. Vuz je pripraven ke schválení v Ceské republice se všem i doklady a celních dokladu, protože auto je a vždy byla registrována v Ceské republice, a nebudete platit další dane se zaregistrovat své jméno na nem.

Práve jsem dokoncil svuj projekt a já jsem se vrátil zpátky domu do Anglie. Ted jsem v Manchesteru, UK a vzal jsem auto s sebou, aby ji udrželi, ale uvedomil jsem si, že musím prodat, protože jsem nucen zaplatit príliš mnoho povinností a je obtížné rídit auto s levostranným. Snažil jsem se prodat auto tady v Anglii, ale jak to je registrována v Ceské republice a je levostranným auto tak nikdo odsud chtít. Mohu dodat, že auto vám, takže pokud máte zájem, dejte mi vedet.

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jste šikovný klucí.zkusím pánovi schválně zavolat.

Dnes jsem se dopoledne dovolal do inzerce Sauto a bylo mi slíbeno ,že během par dní mi přijde na nový mail nové nastavení mého starého mailu a mělo by být vše OK .

Všem vám moc děkuji za pomoc,a ještě na píšu jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

byly doby, kdy se slo hacknout do emailu seznamu jen diky tomu, ze jsem znal emailovou adresu. Nechtel jsem tomu verit, ale fungovalo to. Takhle jsem se tenkrat naboural do emailu jedny bejvaly kurvy a to jsem si teda pocetl... Vecer jsem byl milasek a v emailu kokot a nasledne parohac :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...