Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

slaby signal na radiu


JaRoY

Recommended Posts

Taky jsem měl tenhle problém a jak píše Milan, měl jsem rozpojenej konektor na levém zadním okně. Jak se otevírá, tak se to rozpojilo. Na střešeje GSM/GPS anténa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Ahoj lidi

mám problém s příjmem FM na RT3 (dlouhé vlny jedou, ale kdo to má poslouchat :) ), v rádiu zachrastí (zpravidla po přejetí nějaké nerovnosti) a přestane hrát, po pár dnech/týdnech a pár nerovnostech v rádiu opět zachrastí a začne hrát, takže si myslím, že problém bude někde v nějakém špatném kontaktu/konektoru, konektrory vzadu na rádiu jsem už kontroloval a vypadají v pořádku, ještě chci zkontrolovat přívod od antény v okně, proto bych se chtěl zaptat kudy vede. Mám nějak zafixováno, že je cestou konektor v některém sloupku, ale zaboha nemůžu najít vlákno, kde to je zmíněno, takže prosím o pomoc, pokud někdo ví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak včera jsem to taky vyzkoušel a jsme na tom stejně - na kus drátu nechytá nic, pokud ovšem rt3 neočekává \"specifickou anténu\" (např 12 V na anténním kabelu, případně něco jiného). Taky jsem pak rt3 rozebral a v rychlosti zkouknul, jak to vypadá uvnitř a pokud jsem koukal dobře tak modul rádiového přijímače je krásně zapatlaný bílým plastem, tak aby se nedal proměřit a opravit, jiný účel oné hmoty tam nevidím, pokud nemělo být rádio vodotěsné :)

[upravil dne 13/9/13 07:49 od teret]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I kdyby to mělo mít napájení zesilovače v anténě, tak aspon silnou stanici to musí chytit. Jestli se pletu, opravte mě někdo a zlepšete mě náladu... :)

Dělá Tě to pořád ? Mě když nastartuju, tak to jede dobře a skoro pravidelně po cca 3minutách to vypadne. Jako po zahřátí, nebo tak něco. Takhle odcházel ve starých Condorech varikap, ale to už tady asi nebude... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rádio mi teď nehrálo cca. 3 měsíce, pak asi týden jo a teď už zase asi týden nehraje, nemám moc času to řešit, autem jezdím tak 1-2x týdně, takže mě to zase tak nebolí a hlavně stejně vetšinou pouštíme nějaké mp3 dětem. Ale myslím že nějaká vyhodnocovací logika tam bude, protože by na jinou anténu mělo aspoň zašumět, což moje tedy nedělá, pokud to ovšem nějak ukrutně rychle nevyhodnotí, že tam není žádný užitečný signál. Asi přejdu na dlouhé vlny - ty frčí jak z praku :):):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...