Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Folie na 3dv. 206


Saaw

Recommended Posts

Caute. Kupil som si folie na moju 3 dverovu 206tku. Su to uz narezane folie presne na tvar okna. Nie su ale vyrezane otvory na tie \"panty\" a otvaranie bocnych okienok.. Mate nejake napady ako najlepsie tie folie nalepit na tie bocne okienka? Budem si to robit sam.. Nevim ci nejakym sposobom demontovat tie zadne okienka alebo ako na to.. Alebo vyrezat tam tie otvory? Najviacsi problem bude asi s tym otvaracim mechanizmom kedze ten je upevneny o karoseriu auta, cize tam nemam ako precpat pripadny vyrezany otvor.. Najlepsie by bolo asi demontovat, ale nemam sajnu ako. Cize ak mate nejake rady ako spravne na cely postup lepenia folie na tie bocne okienka, tak kludne napiste. Diki moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechej to udělat odborně. Opravdu to stojí za to, jinak si to zku...š. I ten odborník se to učil na desítce aut.

Byl jsem u polepování, je to tak na celý den (Partner 5 skel, tedy zadní dveře, zadní boční a zadní).

1. boční skla demontuj a dělej na stole

2. folie se stříhne s přesahem, pak se teplem zvenku (!!) tvaruje na skle (s roztokem)

3. pak sundáš krycí folii (nepamatuju, jestli celou naráz anebo sundáš jen kraj, přiložíš na sklo a pak postupně zbytek) a dáváš na sklo, přitom zase roztok a nahřívání a vytlačování vzduchu stěrkou

Buďto si kup ještě rezervní folie a trénuj, anebo to rovnou nechej udělat. Fakt to nebyla sranda, koukal jsem, jaká je to babračka. Udělal mi to bez jediné chybičky, komplet i s atestem tuším za 2700.

[upravil dne 10.3.2013 06:51 od P607Olda]

[upravil dne 10.3.2013 06:52 od P607Olda]

[upravil dne 10.3.2013 06:53 od P607Olda]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na 306 to měl za 2000 Kč. U lepení jsem nebyl, ale bylo to bez demontáže skel, chlap to měl do 2 hodin hotové. Nejdříve si udělal zvenku přípravu a zařízl folii přesně podél rámu okna. S teplým vzduchem nevím, ale při samotném lepení určitě, aby folii vytvaroval, především u zadního okna, které je zaoblené - s tím je největší práce.

Před asi 4 lety jsem si lepil folii na P309 sám, bez demontáže skel, boční ještě ušly, ale zadní, to bylo utrpení, a to především kvůli nekomfortu při lepení - otevřené dveře, sklo vodorovně a lepit zespod :bojim a samozřejmě zaoblení, měl jsem tam šíleně varhanů, dopadlo to katastrofálně. Ale u toho auta mě to neštvalo, za rok šlo do lisu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, diki za rady.. ale viem ako sa lepia folie ;) ja som sa pytal na inu vec.. ako to nalepit na zadne vyklopne okienka... na normalne okno to nie je problem, ale tam su v tom okne tie plastove dieliky a neviem aky sposob pouzit.. ci to okolo tych plastovych dielov narezat a napasovat, alebo vyrezat otvory, alebo to rozobrat a nalepit oddelene.. ak rozobrat tak ako.. toto by som potreboval vediet. folie si viem nalepit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...