kuko17 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ahojte, minulú sezónu som jazdil autoslalom ktorý sa organizoval prevažne na západnom slovesku(tn, pn, p.baba, puchov, trebatice...). tento rok sa zatial nevie či sa spustí nová sezóna. Viete poradiť kam sa ísť raz začas vyjašiť? nemám namysli profi zavódy, skôr niečo amatérske kde nieje treba rám a pod. díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Plno závodníků potkávám normálně v provozu, tak se nestyď a začni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuko17 Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 niesom darca orgánov ani sponzor PZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Mám doma tri autá, ale ani jedno sa nehodí na závodenie . Ale preto že som bol minulí rok dobrý, tak som dostal pod stromček vianočnú darčekovú poukažku na zapožičanie auta K-1 Attack na okruh Slovakia Ring Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts