Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vadný zámek P406 + rádio


C4MARO

Recommended Posts

Zdravím,

koupil jsem si Peugeot 406 r.v. 99. Na dveřích u řidiče je vadný zámek a auto jde zamknout/odemknout pouze od spolujezdce. Navíc je tlačítko od DO na klíči nějak vyseparované. Ctěl bych od Vás poradit, jaka by byla nejlevnější varianta řešení opravy -> opravit DO na klíči (nemám zaruku, že v autě DO funguje), opravit zámek? Mám kamaráda, co má ve stodole bouchnutou 406. Takže další možnost je komplet výměna zámků (jestli je to možné), ale to by se musel vyměnit i centrál, jestli se nemýlím. Jaký je Váš názor?

Dále mám problém s rádiem. Když jsem auto koupil, rádio normálně naladilo stanice a hrálo. Po cca 120 km mi rádio nechytí žádnou stanici, jako kdyby byla zasunutá anténa (nedá se zasunout/vysunout, je napevno). Problém v elektroinstalaci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zkusil jsem prostříkat zámek a kvedlat v něm klíčem, ale bylo to bez výsledku. Rádio jsem vyndal a zjistil jsem, že na tý straně, kde jsou 3 konektory nad sebou, je vypojenej jeden malej žlutej kabel se svorkou na konci. Nejspíš bude z toho spodního konektoru (co je vedle něj pojistka). Nevím ale kam patří a navíc mě ten spodní konektor nešel za boha vyndat.

[upravil dne 10/3/13 14:23 od C4MARO]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Trošku aktualizuju vlákno. Včera jsem si přivezl auto ze servisu a museli mi vyměnit anténu a komplet kabel od antény do rádia. Teď už rádio šlape jak holky u E55. Komplet mě to stálo i s prací 500, ale alespoň mám pokoj. Co se týká zámku, tak kluci šikovní ho rozebrali pořádně prostříkali a teď už odemykat jde v pohodě.

Dola zasílám foto klíčku s dotazem na Vás, jestli se dá ještě spravit. Příjde mi, že tam toho chybí víc než jen tlačítko.

post-48944-14109630206088_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...