oddie Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) EDIT: pokud si chce někdo vydělat nějakou kačku, nabízím další možnost brigády na zahrádce v Praze 6 - Suchdole, během října, o víkendu i během týdnu, celkem klidně 5 dnů. Odměna 80 -100,-Kč/hod dle odvedené práce. Pokud někdo máte zájem, napište mi soukr. zprávu nebo mail na o.oddie@seznam.cz Edited October 10, 2015 by oddie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Jak se musí dělat rukama,tak se lidi moc nehrnou,co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Holt je to z ruky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 delal jsem takovou praci o stejnem rozmeru 2x v zivote a nikdy vic lec mohl bych neco namichat v laborce, nejaky ten dusicnan, krapet siry a trochu dreveneho uhli by se naslo [upravil dne 13/3/13 18:57 od Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 kdyby to bylo blíž neměl bych problém a ještě by byli koruny:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 to Charlie, prijed zitra do Paky, te do Praglu hodim a pristi utery te zas privezu zpatky do Paky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Ferry,jsi z Paky,nebo tady jsi pracovně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 pracovne teda presneji pravidelne pracovne, vzdycky tak dva, tri dny z tydne [upravil dne 13/3/13 19:55 od Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Tohle jsem dělal u bývalé firmy, ale s kangem, škoda že nejseš v Brně, za 2 hodiny není co dělat:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 copak o to, ja to rozbiju, ale kterej vul to odtaha??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Stačí rudl, takhle sem odvážel celkem cca 800kg denně po schodech dolů rok a půl:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 no to bych te jako souseda asi nemel moc rad.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Jak se musí dělat rukama,tak se lidi moc nehrnou,co? jo, to máš recht, každej druhej brečí, jak nemá prachy a práci, ale když nějakou nabídneš, najednou nikdo nechce. Ale už to není aktuální, sehnal jsem jednoho zcela mimo net a případnou zálohu z jiného fóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 no ja bych klidne sel jsem ale praha je fakt z ruky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbadjohn Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Stačí rudl, takhle sem odvážel celkem cca 800kg denně po schodech dolů rok a půl:D Jestli jsem to dobře pronásobil, tak jsi odvozil za tu dobu 438 tun materiálu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Jinak to nebude jen bourání příčky, přednostně je třeba vyřezat flexou drážky pro kabely a vyříznout z jedné příčky futra, to je o dost větší hnus než to bourání. Jo a ten vůl si to odtahám klidně sám, s tím se celkem počítá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 tak futra jsem z pricky jednou rezal, jestli v tom byte mas neco, na cem ti zalezi, tak si to prikrej a hlavne prilep. Z toho je neskutecny bordel z ty flexi a takoveho velkeho rezu........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Bigbadjohn, myslím že můžeš napsat i více, jelikož beton z 15cm zdi o rozměru 210x95 váží cca 830kg, ale někdy jsme dělali i třeba otvor(propojení kuchyně s obývákem) 200x220 ale to bylo většinou na dva dny práce, a když k tomu ještě připočítám vytahat pilu s hydraulickým motorem, taky na kolečkách, která vážila cca 200 kilo (ráno nahoru do bytu a odpoledne zase z bytu zpět do auta) tak už to za tu dobu bylo pár tun:D Mám někde i fotky jak se to řeže a potom rozbíjí na cca 40-50 kilový kousky, který se potom na rudlu odváží ven do kontejneru, byla to docela makačka:D A právě aby nebyl doma bordel a prach, tak se to řeže vodou chlazenou pilou s diamantovým kotoučem, většinou průměr 90cm. [upravil dne 13/3/13 22:35 od Šalda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 u tebe mi to prijde presne na hlasku, jako kdyz se linej stahal.... my s kangem udelali 15 ZED Z BETONU s kamosem s kangem za jeden den vcetne odnoseni z 3 patra a pak 2x vykladka vleku na smetaku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts