PAJA106 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ahoj, nastal mi kuriózní problém s kterým si nevím rady. Objednal jsem pouzdro s vystřelovákem od číňana z ebay, přehodil střeva, nechal vyříznout planžetu, zkusil a ono nic. Display hlásí chybu imobilizéru. Setkal se s tím někdo a neví jaká by pomohla náprava?? Baterku jsem vyměnil za novou, dálka funguje. Díky [upravil dne 11/3/13 09:27 od PAJA106] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisakT Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 dal si do kluča aj imobilizer ? mne sa stalo niečo podobne nevsimol som si imobilizer a nemohol som startovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Dal jsem tam ten zelený tišťák co jsou na něm tlačítka dálky. Imobilizér není jeho součástí?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisakT Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 no bohužial nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 immo je přímo v té planžetě jestli se nemýlím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisakT Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 ake mas auto ja od 307 som imo osobitne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 v planzete nebude hledej ve starem pouzdre takovej obdelnik se splostelou hranou takhle nejak http://www.motordiag.cz/produkt/transponder42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 To mě nestrašte,že to je v klíči,ta planžeta by totiž asi nesla do toho mého pouzdra. Jedná se o 206 v podpisu. Každopádně díky za postřehy,až budu doma,tak prozkoumán původní klíč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisakT Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 nie je to v puzdre...niekde zacvaknute...hladaj nieco take ako ti dal vitek...ja som tiez nevedel a startoval som zapomoci prilozenia stareho obalu od kluca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 U mna imo vyzera takto: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Hele já jsem vyměňoval taky klíček a taky jsme vyměnil jen ten tišťák z toho starého nechal vyfrézovat novej klíč a vše fungovalo bez problémů, ale já už mm vystřelovák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Hele já jsem vyměňoval taky klíček a taky jsme vyměnil jen ten tišťák z toho starého nechal vyfrézovat novej klíč a vše fungovalo bez problémů, ale já už mm vystřelovák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Tak immo dodán z původního klíče, vzhled přesně jak se tu objevilo. Vše už funguje. Děkuji zúčastněným za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 stesti, ze jsi ten stary obal klice nevyhodil ...:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 To vážně ne, mám ho uložený jako další záložní, sice jen planžeta, ale aspoň by se dalo auto odtáhnout, když bych ztratil klíče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts