mkada Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Vážení, mám takový problém, někdy se mi během cesty z ničeho nic rozsvítí kontrolky mazání, porucha brzd a stop, když zastavím a vypnu motor, tak to někdy po opětovném nastartování zhasne a někdy to zůstane svítit. Zkoušel jsem dolívat všechny kapaliny. Olej, brzdovku i fridex. Je to r. 1999 1.4 55kw. Nevíte co by to mohlo být??? Děkuji za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Tohle dělá nedostatek oleje.. nebo naopak jeho přebytek.. kolik tam máš oleje dle rysky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Bude to asi špatným kontaktem, zkusil bych zkontrolovat postupně konektory-čidla tlaku oleje,teplotní čidlo, čidlo na nádobce brzd. kapaliny, prostě všechny konektory co jde najít v motoru (prostříkat Kontaktolem třeba) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkada Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Oleje tam mám cca do 2/3 rysky. Zkusím se podívat na ty čidla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts