Dundee Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Tak jsem dneska myl auto a při té příležitosti jsem chtěl zjistit, kudy mi teče do kufru. Takže se jedná o tato místa (myslím si, že kdo někdy se 405 dostal prdu na zadek, tak mu tam teče podobnými místy): - pod rohama zadního okna (kam se schovávají držáky víka kufru) - u spojů zadních blatníků a zadního čela pod světly - kolem šroubů na plošince mezi světly (jak se tam dává hever a je tam zámek) - pod spodními vnějšími rohy světel -a (kupodivu) kolem povolovacího šroubu rezervy Pokud máte někdo otipovaný další místa, tak to sem napište, a? víme, jak s vodou bojovat. Třeba kolem těch plastových "odvětrávacích výdechů" v podbězích mi dovnitř neteče vůbec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommate Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 hmm, taky přímo pod světlem, pokud je zdeformovaná ta těsn. plocha pod ním pokud se do kufru dostává voda, rychle to provzlíná až pod zadní sedačky - odvětrávací výdech mám jeden demontovaný a nejde tam vůbec voda - záleží jak jsou na tom podběhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts