marty_ Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ahojte, nevite nekdo prosim kam vede tech 6 dratu ktere jsou v konektoru u dverniho zamku? Ja respektive potrebuji jen ty dva ktere davaji zamykaji /odemykaji . chci si na ne pripojit zadni relatko co mam v kufru. Ale nevim na ktere. Nebo pokud ma nekdo schematko zapojeni, byl bych moc rad pokud byste mi jej ukazali. dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 relatko na to nepripojuj, jeste si odpalis BSI, co s nim chces vymejslet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty_ Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 spatne sem se vyjadril, chci na to pripojit zadni servomotorek, ze to soubezne bude otvirat a zavirat i zadni kufr. Bo nechci kufr furt otevirat klicem. Do kufru chodim kazdy den (vozim v nem notebook a prislusenstvi) cca 3x denne , proto chci jej paralelne k tomu pripojit. [Edited on 7/3/13 20:57 by marty_] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts