Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny Pežoťáky.Tak u nám skoro začíná jaro a já jsem se konečně odhodlal k tomu abych stáhnul fotky z fotaku a je na čase abych se taky pochlubil jak jsem na svym drakoi zapracoval.Fotky jeste nejsou vsechny a prace zdale taky ne.Právě čekám na lepší počasí abych to vše dodělal..nicméně zde máte takovou malou ochutnávku :-) http://jmag.rajce.idnes.cz/Peugeot_206_ART/

[upravil dne 24/6/13 22:50 od Jmag_1]

Odesláno

Ahoj 206 vyzera pekne osvetlenie palubovky tiez ja by som skusil zelene podsvietenie ;)

Ten filter je aka znacka ? KN ?

A vlakno si zaloz do nase kary a tam vyhladaj sekciu 206

Odesláno

Ahoj .Dík.Za ty budíky bych chtěl poděkovat uzivateli hilna23.Nejprve sem si tam objednal klasicky ciry LED ale ty svitily bodove takze to svitilo jen v nekterych bodech a raficky nesvitili vubec.Nakonec pekne vsechny schoreli :-D Byly tam trosku slabsi odpory a proste skaply.Tak sem to zase cely rozhodil a naletoval jsem primo na ten plosnak SMD led primo s SMD odporama a hle vypada to k svetu.Jinak zele jsem chtel ale jelikoz mam radio podsvicene modre lepe to ladi.:-)

Jinak provedene zmeny od koupi vozu:

Okamzita vymena oleje v motoru

Nove predni tlumice

Silemblok motoru

komplet cele predni brzdy

Novy termistor

Stabilizacni tycky

Interier:

Modre budiky

Modre hodiny v palubni desce

modre osvetleni stelovani vysky svetel

modre osvetlene packy oken

vymena osvetleni kabiny za LED(cira bila)

vymena radici paky+kozeny potah

nove potahy sedadel

LED v kufru

Exterier:

LED (cire bile) v parkovackach

LED osvetleni SPZ

Dalsi upravy planovane z jara:

---------------------------------------------------------------------------------

Novy tlumic vyfuku WM Sport --- 18.5.2013 --- SPLNĚNO

Otevrene sani-sportovni filtr

zadni cira mlhovka LED --- 18.5.2013 --- SPLNĚNO

Třmeny brzd a bubny do červené barvy --- 18.5.2013 --- SPLNĚNO

zadni cira optika(jeste nevim co tam dam)ZMENA-Zatmaveno folii

predni svetlomety angel eyes ---SPLNĚNO---

Predni naraznik SX s mlhovkama

Lišty a kliky + nárazníky do barvy

Zadní křídlo ---SPLĚNO--- cena 400Kč(smích)

Sportovni pedaly

čištění prostoru motoru --- 28.4.2013-- SPLNĚNO

atd.. Počasí nám nepřeje

[upravil dne 2/12/13 20:57 od Jmag_1]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, promiň mi prosím, na ten návod jsem z nedostatku času a z přehršle povinností pozapomněl, ale polepším se, slibuju. ;)

Jinak proč je v názvu \"turbo\"? Je snad v plánu přeplňování? No není to zrovna levná sranda,.... :myslim

Odesláno

Ahoj kamo kdo ví co s tim drakem jeste provedu.Každopádně už je doma výfuk a mřížka-plástev.:-)Až bude namontovano poslu fota.No a kdyby jsi mel chvili casu a vzpomnel si na me a sepsal mi ten navod tak bych ti byl moc vdecnej.:-) dík a ukaz se zase na skypu dame rec

• O 3 týdny později...
Odesláno

34ysd2p.jpg_2m2uon5.jpg_2zi7b7r.jpg

Zdravim .. tak počasí nám hraje pěkně do noty a já jsem toho využil a o víkendu jsem konečně přezul na ALU.Proběhlo i menší přebarvení třmenu brzd a bubnu z modre barvy na cervenou.Dále pak vymena mlhovky za čirou-LED a konečně jsem navařil laděný výfuk WM Sport,který má mimochodem luxusní zvuk.No tak dost řečí nechám za sebe mluvit fotky :-) tady jsou : http://lipno-parta.rajce.idnes.cz/Peugeot206

[upravil dne 2/12/13 21:46 od Jmag_1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...