Honza Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Sehnal sem jednu sadu (4ks).Je to z nějaký verze pro vývoz. Dostal sem je zdarma, takže pokud je někdo chcete, tak sem na honzawrc@centrum.cz Už jedny mám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sipka Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 A to máš na starý nebo nový model ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Pokud je to na starý model, tak bych měl určitě zájem. Jestli máš fotky a nebo jedeš do Šebetova tak to vem sebou. Díky. Jinak mi kdyžtak jestli máš fotky pošli na maila novotnyjohn@seznam.cz jak to vypadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted July 16, 2005 Author Share Posted July 16, 2005 Už jsou pryč. Jak sem to sem dal, tak za chvilku mi mejloval člověk že si pro ně přijede. Jinak to byl starej typ. Když má někdo tmavé čalounění tak to vypaká luxusně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts