Mara773 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Ahoj chtěl bych se zeptat mam nachipovanou mojí 206ku 2.0 Hdi a chtěl bych mít i řídící jednotku s origo 66 kw stačí když si seženu ŘJ ( stejný model ) která je v motorovém prostoru nebo je chip nahraný na nějaké jinačí ŘJ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dančák Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 chip je nahraný v ŘJ, ale jen prohození ti stačit nebude, musí to být spárovaný s autem a sedět ti kód immobilizéru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mara773 Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Aha takže lepší zajet za tím kdo mi to nachipoval a vrátit to zpět na 66 kw co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dančák Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Pokud už tu chipnutou nebudeš používat tak jo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Jako šlo by to, mít 2 jednotky, ale nelze to jen tak prohodit. Prostě si sehnat druhou a naklonovat jí dle Tvé (kvůli immobilizéru...) a přečipovat jí na standartních 66 kW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamik-N Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Proč by to nešlo já sám mám dvě řídicí jednotky jednu chipnutou a druhou serii 66kW a bez problemu přehodím a nic se nedeje, nechával jsem to u jednoho šikovného člověka to udělat a immo funguje na obou :-)) tak tu neplašte hovadiny :-) když použiju klíč bez immo tak ani jednu jednotku nenastartuji ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 A nebo prepinac chipu :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamik-N Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 škoda že tu nemůžu dát like Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts