siskin Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Zdravim pani, mam problem so zadnym sedadlom. Na sedadle sa mi neda vyklopit sedak. Ked potiahnem packu pod sedackou tak sa nic neodisti. Zvysne dve sedacky idu vyklopit bez problemov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajap Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Asi to bude pokažené... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 No, to se musis ohnout. Nejprve nastuduj, jak se odjistuji ty fungujici a pak prijdes na to, proc to nefunguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado-.m Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Zadna sedacka ma trojite ovladanie: posun v pozdlznom smere, sklopenie operadla, vyklopenie sedacky. Posun a sklopenie funguje vzdy. Vyklopenie funguje iba ked je posun v zakladnej - teda najzadnejsej polohe. Skus ju posunut dopredu a dorazit dozadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siskin Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 vlado-m, teraz si mi ozivil pamat,... bude to asi tym ze som posunul sedacku do predu koli synovej autosedacke. Predtym mi to fungovalo normalne, ale ked som nahodil detsku autosedacku tak mi to prestalo fungovat. Zajtra to vyskusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Přesně jak píše Vlado. Někdy stačí posunout jen o kousíček dopředu, a už to nejde sklopit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaraKara Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 tak tak...musí být sedačka úplně vzadu...už jsem s tím taky jednou kvůli tomu bojoval Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts