Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letné Pneu


Toudy5587

Recommended Posts

Ferry: co mu pomoze diskutovat vo vlakne s milion rozmermi? Kazda pneu sa pri zmene rozmeru sprava inak...

Asi tak :) Ono je najlepsie pozerat na test s konkretnym rozmerom.Ale kedze su to dost atypicke tak to bude tazsie.Nikde sa ku tomu neviem dopatrat preto som zalozil tuto temu aby mohli prispiet ludia co maju tento rozmer a ako sa dane pneu spravaju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toudy, tieto pneu sa vyrábajú s vyšším hmotn. a rýchl. indexom ako odporúča Peugeot. Najčastejšie je to 94W a 98Y. Neviem aké pravdivé sú údaje ktoré musí vyrobca uviesť pri každej pneumatike ( spotreba, priľnavosť za dažďa a hlučnosť ), ale ak Ti to pomôže, tak si pozri tieto pneu: http://www.pneutop.sk/?page=search&pageno=1&search=cHJpY2VtaW4nJ3ByaWNlbWF4JycxJzIzNScyJzQ1JzMnMTgnNCcnNScnNidMZXRuw6knZXhwZWRpdGlvbicwJ3RlbXBsYXRlJzE1&catid=15&ms=3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...
  • O 11 měsíců později...

Jelikož jsem letní orig. Micheliny 17\" už sjel ,chtěl bych poradit, s výběrem nových . Chci hlavně tiché, které se moc rychle nesjedou a za rozumnou cenu . Uvažuji o Dunlop ,Goodyear,Continental nebo Michelin . Které jsou nejtižší? Nebo něco jiného ? Díky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc tiché nebyly ,což mě udivilo a ke konci už vůbec neseděly. Hlavně když už byly více sjeté . Ale celkově byly jakž takž , proto o nich znovu uvažuji. Zimní ,,no name\" (Kumho) ,jsou o dost tižší. I když vím,že je směs měkčí. No a rychlo nesjely - výdrž aspoň 25 tis při normální jízdě .

Spíš mě zajímá , jak jsou na tom jiné pneu oproti Michelinu Primacy HP . Jestli máte někdo zkušenost i s jinými pneu .S dobrou výdrží a tichostí a třeba i levnější . Ať nekoupím to ,co mi v servise doporučí a pak se budu bít do hlavy .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kumho jsem sjel na 407 2 sady letních 235/45 R18 98. I přes předepsaný vyšší váhový index nevydržely váhu předku 2.7 V6 a na krajích se udělala pila ve vzorku. Přefukováno o 0,3 atm. Začaly hučet. Za mě ne. Velice dobrý pocit pocit jsem měl na 3 sadě 18 Nokian, ale vůz prodán tak nevím co udělají časem. Navíc rozumná cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od klasickych P7 by som dal ruky prec, mozem ti dat 215/55 r17 ktore maju pod 30tkm a hucia poriadne... Pirelli tu pneu vylepsioi ale potom je to blue alebo eco, a tie su lepsie.

Skus pripadne primacy3, to je novsia verzia toho co mas, deklaruju k tomu 69db, aktialny goodyear efficientgrip performance je dost tichy. Ak si zoberes goodyear, reaguju na prehustovanie dost skoro.

[upravil dne 7/3/14 19:54 od merlin99]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...