Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ide leto poniektorych nas caka nakup letnych pneu tak s achcem spytat ake pneu odporucate?Aku znacku?Aby dobre drzali aj na mokrej vozovke a pod.Odporucte nieco.Diky

Moj rozmer 235/45 r18 92h tada doporuceny od frantíkov. :)

Odesláno
Ferry: co mu pomoze diskutovat vo vlakne s milion rozmermi? Kazda pneu sa pri zmene rozmeru sprava inak...

Asi tak :) Ono je najlepsie pozerat na test s konkretnym rozmerom.Ale kedze su to dost atypicke tak to bude tazsie.Nikde sa ku tomu neviem dopatrat preto som zalozil tuto temu aby mohli prispiet ludia co maju tento rozmer a ako sa dane pneu spravaju.

Odesláno

Toudy, tieto pneu sa vyrábajú s vyšším hmotn. a rýchl. indexom ako odporúča Peugeot. Najčastejšie je to 94W a 98Y. Neviem aké pravdivé sú údaje ktoré musí vyrobca uviesť pri každej pneumatike ( spotreba, priľnavosť za dažďa a hlučnosť ), ale ak Ti to pomôže, tak si pozri tieto pneu: http://www.pneutop.sk/?page=search&pageno=1&search=cHJpY2VtaW4nJ3ByaWNlbWF4JycxJzIzNScyJzQ1JzMnMTgnNCcnNScnNidMZXRuw6knZXhwZWRpdGlvbicwJ3RlbXBsYXRlJzE1&catid=15&ms=3

• O 4 týdny později...
Odesláno

Diky stefano ale tuto temu moze admin locknut a zmazat.nic to neprinieslo.kupil som pneu continental contisport contact 5. a tie kolesa style 08.uz len cakam kedy to dojde

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Jelikož jsem letní orig. Micheliny 17\" už sjel ,chtěl bych poradit, s výběrem nových . Chci hlavně tiché, které se moc rychle nesjedou a za rozumnou cenu . Uvažuji o Dunlop ,Goodyear,Continental nebo Michelin . Které jsou nejtižší? Nebo něco jiného ? Díky .

Odesláno

Na P508 sa sériovo dodávajú Michelin Primacy HP.

Hlučnosť a jazdné vlastnosti sú podľa mňa OK. Mám ešte na nich naj. málo km, takže výdrž nehodnotím.

Odesláno

Moc tiché nebyly ,což mě udivilo a ke konci už vůbec neseděly. Hlavně když už byly více sjeté . Ale celkově byly jakž takž , proto o nich znovu uvažuji. Zimní ,,no name\" (Kumho) ,jsou o dost tižší. I když vím,že je směs měkčí. No a rychlo nesjely - výdrž aspoň 25 tis při normální jízdě .

Spíš mě zajímá , jak jsou na tom jiné pneu oproti Michelinu Primacy HP . Jestli máte někdo zkušenost i s jinými pneu .S dobrou výdrží a tichostí a třeba i levnější . Ať nekoupím to ,co mi v servise doporučí a pak se budu bít do hlavy .

Odesláno

Kumho jsem sjel na 407 2 sady letních 235/45 R18 98. I přes předepsaný vyšší váhový index nevydržely váhu předku 2.7 V6 a na krajích se udělala pila ve vzorku. Přefukováno o 0,3 atm. Začaly hučet. Za mě ne. Velice dobrý pocit pocit jsem měl na 3 sadě 18 Nokian, ale vůz prodán tak nevím co udělají časem. Navíc rozumná cena.

Odesláno

Od klasickych P7 by som dal ruky prec, mozem ti dat 215/55 r17 ktore maju pod 30tkm a hucia poriadne... Pirelli tu pneu vylepsioi ale potom je to blue alebo eco, a tie su lepsie.

Skus pripadne primacy3, to je novsia verzia toho co mas, deklaruju k tomu 69db, aktialny goodyear efficientgrip performance je dost tichy. Ak si zoberes goodyear, reaguju na prehustovanie dost skoro.

[upravil dne 7/3/14 19:54 od merlin99]

Odesláno

Merlin:právě jsem četl někde diskuzi o Pireli P7 a psali totéž co ty . Tak tyhle asi nee . Asi koupím to co tam bylo - Michelin Primacy HP .

Primacy 3 jsem nenašel rozměr 215/55/17 .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...