davidekcz Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 dneska jsi šlapu z práce (kupodivu pěšky ) a na chodníku si jen tak hoří auto.Majitel tam bohužel neměl hasičák. Tak mu ho pochvíli dali nějací lide z přilehlého domu,ale bohužel týpek to s ni moc neuměl. Tak jen smutně stál a koukal. Je to ten z fota.Škoda, že jsem nejel autem kolem. Mám v autě hasičák a tak bych mu mohl aspoň trochu pomoci. Asi po 3 minutách co jsem tam stál přilítli hasiči a bylo. Udělal jsem jen jedno nic moc foto. Nechtěl jsem tam moc běhat s foťákem.Poznáte někdo co je to za vůz? I když není skoro vidět.A kvalita fota taky nic moc. A tak mě k tomu napadla anketa a hasičácích... Já ho v autě mám, a doufám, že jestli ho použiji někdy tak jen proto abych někomu pomohl... [upravil dne 4/3/13 18:01 od davidekcz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 koukal jsem na fcb, že mají klášteráci výjezd.. jinak vypadá to na fóbii a není to náhodou týpek z kellyny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 člověče že by to byl on? :myslim a fábka to není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolly1010 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Já taky mám hasičák. Jednou jsem totiž jel do práce potkal jsem na silnici hořící Xsaru...tak jsem si ho taky koupil. Jeden nikdy neví Kvalita nic moc...ale tehdy telefony na focení moc nebyly. [upravil dne 4.3. 13 18:34 od dolly1010] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 roomster ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nemám.. ale dost o něm dlouho uvažuji.. jen nevím kam s ním v 206.. do kufru ho moc dávat nechci, protože když začne hořet v autě, tak než vlezu do kufru a zpátky atd.. takže mě napadlo k nohám spolujezce, jenže u 206 je málo místa.. a auto BMW nebo Audina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 tak v tom případě taky typuju roomstera.. jel jsem tam okolo asi chvíli před tím.. vím že tam v těch místech stál někdo u auta a bylo to možná něco většího (ale ještě to nehořelo).. a jestli je to to, co jsem tam viděl já, tak to byl ten týpek z kellyny.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 jj je to roomster,rozhořelo se to docela festovně...ale akorát do toho přilítli hasiči a pak už bylo jen moc a moc kouře... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 No tak Roomster to není žádná škoda... doufám, že to byl 3 válec TDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 nějak jsem přes plameny a dým nesledoval označení :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Hasičák pro jistotu vozím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Hasiřák taky vozím, ... tohle téma už tu taky párkrát bylo... každopádně je tak malej hasičák stejně víceméně na nic, ale pocit dobrej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 nevozim , lidi vyndam , na zbytek je pojistovna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Hasičák vozím v obou autech. I když i od hasičů vím, že s ním člověk moc nenadělá. Už ale jenom pro ten pocit. Řekl bych, že to byl udrnčený Roomster. Dolly, fotka ze Šedivce dolů do Letohradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Kilový hasičák vydrží stříkat asi 10 sekund a moc toho s ním neuhasíte, leda úplný počátek požáru. Jen pro představu... Jinak v autě mám a dvakrát už jsem i auto hasil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Jojo, přítulka mi říkala, že tam hořelo auto , ale podle té fotky si nemyslím že je to ten borec z kelly. Jinak hasičáky máme v obou autech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucasao Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Já hasičak v autě mám jen z toho důvodu, že už tam byl, když jsem auto koupil Jinak myslím, že v Rakousku je dokonce hasičák v autě povinný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 hasičák vozím v obou autech,nikdy nevíš kdy se může tobě něbo někomu jinému hodit:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nemám a po tom co napsal oddie a jestli je to pravda ho asi ani kupovat nebudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 http://sdhzdar2.eu/index.php?page=fotogalerie_zobraz&kategorie_id=380 kdyby chtěl někdo vidět víc fotek.. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts