hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Mě ten design 407 prostě nepřestane fascinovat Zejména právě SWčko je moc podařená věc .. JJano, moc hezké auto, ať dobře slouží! EDIT: Sorry, teď jsem TI v tom udělal trošku zmatek, nechtěl jsem Ti mým příspěvkem přerušit řadu fotek [upravil dne 3/3/13 14:43 od hawkey] Citovat
hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Světlý interiér je super .. ještě by to chtělo buď sehnat origo světlou kůži, nebo pořídit MAD potahy ve světlé kůži Citovat
JJano Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 nič sa nestalo, a ešte raz ďakujem Citovat
JJano Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 jojjj ani náhodou...všetko len kožu nieeeee....mne sa to nepáči ešte by som chcel RT3 alebo RT4-ku a možno elekt. sedačky [Edited on 3/3/13 13:47 by JJano] Citovat
chuck11 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 ty sedačky a loketka je hodně obyčejná,jsem netušil že se až takové dávaly:roll Být tebou tak je vyměním aspoň za tyto : http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/83515-xmb/ Citovat
hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 No ono je rozdíl celokůže a polokůže, kde máš pod zadkem a na zádech látku a zbytek je kůže, nebo spíš teda koženka ... Jo a ještě jedna věc, sedět na zacvaknutém bezpečnostním pásu je moc moc špatný zvyk Citovat
JJano Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 ty sedačky a loketka je hodně obyčejná,jsem netušil že se až takové dávaly:roll Být tebou tak je vyměním aspoň za tyto : http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/83515-xmb/ ň jooojjj nieeee, tie sú otrasné Citovat
JJano Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 No ono je rozdíl celokůže a polokůže, kde máš pod zadkem a na zádech látku a zbytek je kůže, nebo spíš teda koženka ... Jo a ještě jedna věc, sedět na zacvaknutém bezpečnostním pásu je moc moc špatný zvyk mal som už autá v koži....nikdy viac ako bývalý policajt nie som zvyknutý na pás Citovat
hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 rozumím, ale airbag se neptá, jestli jsi nebo nejsi bývalý policajt Citovat
JJano Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 rozumím, ale airbag se neptá, jestli jsi nebo nejsi bývalý policajt nikto nieje dokonalý Citovat
hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Jasný Co Tě vlastně tolik děsí na kůži? Citovat
JJano Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 Jasný Co Tě vlastně tolik děsí na kůži? ber to tak, že to je len môj názor....po pár rokov to vyzerá otrasne (hlavne béžová), v lete máš zadok, chrbát mokrú a sedí sa vtom nepohodlne. Ale ešte raz zdôrazňujem, je to len môj názor moje skusenosti : Audi A6, Mercedes 280E Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.