JJano Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ahojte! môj krásavec 407 SW 1,6 hdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 ďakujem, aj mne sa veľmi páči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawkey Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Mě ten design 407 prostě nepřestane fascinovat Zejména právě SWčko je moc podařená věc .. JJano, moc hezké auto, ať dobře slouží! EDIT: Sorry, teď jsem TI v tom udělal trošku zmatek, nechtěl jsem Ti mým příspěvkem přerušit řadu fotek [upravil dne 3/3/13 14:43 od hawkey] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawkey Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Světlý interiér je super .. ještě by to chtělo buď sehnat origo světlou kůži, nebo pořídit MAD potahy ve světlé kůži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 nič sa nestalo, a ešte raz ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 jojjj ani náhodou...všetko len kožu nieeeee....mne sa to nepáči ešte by som chcel RT3 alebo RT4-ku a možno elekt. sedačky [Edited on 3/3/13 13:47 by JJano] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 ty sedačky a loketka je hodně obyčejná,jsem netušil že se až takové dávaly:roll Být tebou tak je vyměním aspoň za tyto : http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/83515-xmb/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawkey Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 No ono je rozdíl celokůže a polokůže, kde máš pod zadkem a na zádech látku a zbytek je kůže, nebo spíš teda koženka ... Jo a ještě jedna věc, sedět na zacvaknutém bezpečnostním pásu je moc moc špatný zvyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 ty sedačky a loketka je hodně obyčejná,jsem netušil že se až takové dávaly:roll Být tebou tak je vyměním aspoň za tyto : http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/83515-xmb/ ň jooojjj nieeee, tie sú otrasné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 No ono je rozdíl celokůže a polokůže, kde máš pod zadkem a na zádech látku a zbytek je kůže, nebo spíš teda koženka ... Jo a ještě jedna věc, sedět na zacvaknutém bezpečnostním pásu je moc moc špatný zvyk mal som už autá v koži....nikdy viac ako bývalý policajt nie som zvyknutý na pás Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy1 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Veru hej, pekné auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawkey Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 rozumím, ale airbag se neptá, jestli jsi nebo nejsi bývalý policajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 rozumím, ale airbag se neptá, jestli jsi nebo nejsi bývalý policajt nikto nieje dokonalý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawkey Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jasný Co Tě vlastně tolik děsí na kůži? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJano Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Jasný Co Tě vlastně tolik děsí na kůži? ber to tak, že to je len môj názor....po pár rokov to vyzerá otrasne (hlavne béžová), v lete máš zadok, chrbát mokrú a sedí sa vtom nepohodlne. Ale ešte raz zdôrazňujem, je to len môj názor moje skusenosti : Audi A6, Mercedes 280E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts