Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Patří stále do klubu? (rozuzlení = bratr má úplně jinou 406ku)


Medvěd

Recommended Posts

Honzo - jde mi o to, zjistit, jestli třeba poslední majitel nebyl někdo z klubu, když je tam klubová nálepka, kterou jsi tam Ty nelepil. Jestliže jsi auto prodal v roce 2005 - 2006, od té doby se mohla přihodit spousta věcí. Já bych se rád od posledního majitele dozvěděl aspoň rámcově stav a taky, zda auto bazar vykoupil nebo je tam v komisi. Pokud nic konkrétního nezjistím, tak holt v sobotu tradá do Rokycan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koblihu - jde o to, že se mi nechce moc trajdat po republice a \"cucat\" bráchovi peníze, ideální by bylo zjistit aspoň něco o autě od posledního klubáka (předpokládám, že by mě nemusel tahat za fusekli, i když i to je samozřejmě možné).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono stejně nemá smysl nad tím mudrovat. Zajeď se na to podívat a uvidíš. I když s ohledem na to co hledáš je to z mého pohledu špatná volba. Sám víš jaké jsou vady takhle staré 406tky (horní uložení, přední i zadní tyčky stabilizátorů, spodní siletbloky na zadku... ) a když k tomu připočítáš údržbu typu brzdy ... no však víš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší volba je jednoznačně dlouhá Felda, ale tu brácha nechce

no plne ho chapem:) ze chce radsej 406-ku, felda je proti tomu furik

[upravil dne 4/3/13 09:01 od krtek 2]

Jenze treba regulator altiku na felicii 1,3 v originalu stoji 350kč kolik na 406? A takhle je to na tom aute se vsim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mám za sebou \"náročný\" den. Nejdříve cesta do Rokycan na inzerovanou 406ku - dle včerejšího tydlifonního rozhovoru s bazarem auto ve skvělém stavu, dnes nám pravým prahem před zadním kolem téměř projela ruka (ani jsem za bazaristou nešel, bo bych byl asi hlučnější než by bylo zdrávo). Naštěstí ještě 2 auta čekala na svého kupce v Plzni. Telefonicky jsme se tedy spojili s pánem, jehož auto se bráchovi na fotkách líbilo víc - bohužel nebyl doma, ale dohodli jsme se na prohlídce za cca 2 hodinky. Sdělil nám ale adresu a na bráchův konkrétní dotaz, jak vypadá auto stran koroze, byl ujištěn, že vše je v naprostém pořádku. Následoval telefon na další auto, ale p. majitel rovnou upozorňoval na nějakou korozi blatníku, auto získal snad jako splátku dluhu či co ... prostě nenadchl. Takže jsme se jeli juknout zda náhodou nestojí ona 406tá, na kterou se máme jít podívat za hodinu na místě - a stála!!! Auto jsme obešli a před pravým zadním kolem nám ZASE vjela ruka skoro až pod sedačku - takže telefon pánovi, že už se nemusí obtěžovat, další tydlifon do bazaru v Příbrami a dohoda, že si můžeme prohlídnout tamní 406 1,9 TD. Přijeli jsme, korozi jsme nenašli, motor šel normálně a tak BRATR MÁ NAFTOVOU 406KU S KLIMOU A SVĚTLÝM (značně jetým) INTERIÉREM A JÁ SNAD (???) KLIDNĚJŠÍ SPANÍ (uvidíme, co na to Trnkoš). Auto má před 40 tkm měněny rozvody, v listopadu prošlo (???) STK, nikde nic nemlátí, nikam to netahá .... akorát prý bráchovi přijde línější než jeho původní 405 D.

P.S.

Po návratu do Prahy se v inzerci objevilo tohle, což na*ere - http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/12343653?goFrom=list

[upravil dne 9/3/2013 18:30 od Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...